Резюме від 3 лютого 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2947066

Вчитель англійської мови, 12 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Трускавець
Готовий працювати:
Борислав

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мененджер

з 01.2020 по 05.2020 (4 місяці)
візова підтримка, Борислав (менеджмент)

підготовка документів на візу, пошук людей для роботи закордоном

Вожатий

з 07.2016 по 08.2016 (1 місяць)
англомовний табір, Трускавець (Освіта, наука)

Проведення заходів для дітей англійською мовою

Вчитель англійської мови

з 09.2014 по 06.2019 (4 роки 9 місяців)
"Easy English", Трускавець (Освіта, наука)

проведення занять з англійської мови для дошкільнят, організація навчального процесу, введення документації, комунікація з батьками учнів

Репетитор з англійської мови онлайн

з 01.2012 по 09.2023 (11 років 8 місяців)
освітній центр, Борислав (Освіта, наука)

викладання англійської мови для дітей шкільного віку та дорослих онлайн та офлайн. Підготовлювала учнів до здачі ЗНО, допомога учнів з шкільною програмою, розмовні та бізнес курси для дорослих груп. Використовую інтерактивні методи навчання та індивідуальних підхід до кожного студента.

Освіта

Дрогобицький державний університет імені Івана Франка

Іноземної філології, Дрогобич
Вища, з 2013 по 2014 (9 місяців)

У 2014 році закінчила Дрогобицький державний університет, де отримала ступінь спеціаліста з спеціальності вчителя англійської мови та літератури

Кам'янець-Поділський національний університет імені Івана Огієнка Дрогобоцький державний педагогічний університет імені Івана Франка

Іноземної філології, Кам'янець-Подільський, Дрогобич
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

3 2009 по 2013 я навчалася у Кам'янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка,отримавши ступінь бакалавра, одразу я продовжила навчання у Дрогобицькому державному падагогічному університеті імені Івана Франка і отримала ступінь спеціаліста.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Успішно підготовлювала абітурієнтів до здачі ЗНО з англійської,

Знання мов

Англійська — вільно

Додаткова інформація

Я шукаю цікаву роботу у сфері освіти. Я маю досвід роботи з дітьми дошкільного віку і шкільного віку. Успішно підготовлювала абітурієнтів до здачі ЗНО. У 2009 здала ЗНО з англійської мови і вступила на факультет іноземної філології. Практикую приватні заняття з школярами та дорослами, маю досвід проведення онлайн занять. Я є відповідальною, цілеспрямованою, працелюбною, чесною, швидко навчаюсь, ніколи не зупиняюся на досягнутому, завжди прагну розвитку як професійного так особистісного. Перш за все, ціную і люблю роботу вчителя, легко налагоджую контакт з дітьми. У падагогічній практиці постійно шукаю нові інтерактинві методики та підходи щодо викладання іноземною мови, не боюсь приймати нові виклики. Маю досвід спілкування з носіями мови. Здійснювала письмовий переклад з англійської на українську. У своїй роботі використовую книжки іноземних видавництв. Головною метою для мене є привити любов учнів до вивчення іноземної мови та створювати для учнів якомога більше іноземного середовища на заняттях.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: