Резюме від 1 березня 2021

Олена

Менеджер з персоналу, спеціаліст з документації

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Нова Каховка
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя, Каховка, Київ, Нова Каховка, Одеса, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністративний консультант за контрактом

з 07.2019 по 07.2020 (1 рік)
Представництво "Пауер Констракшн Корпорейшн Оф Чайна, ЛТД", м. Нова Каховка (будівництво вітряної електростанції, проект "Сиваш" PowerChina)

Адміністрування офісу, вирішення організаційних питань, ведення документації, складання ділових листів, ділове листування з адміністративних та організаційних питань, контроль та облік кількості співробітників та посад, супровід співробітників в робочому процессі, налагодження зв`язків з адміністративними та сервісними службами, співпраця з постачальниками, заключення договорів для закупки всіх необхідних речей для функціонування офісу та будівельного майданчику, супровід співробітників в державних закладах, контроль, збір та розподіл документів, облік прийняття на роботу та звільнення. Вирішення організаційних питань керівництва. Забезпечення офісу всім необхідним для функціонування. Робота в Dropbox, PowerPoint, Microsoft office. Робота з офісною технікою.

Інспектор з кадрового обліку, Менеджер з персоналу

з 02.2010 по 02.2019 (9 років)
ТОВ "Абсолют" ЛТД, м. Нова Каховка (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

23.02.2010 р.- 20.02.2019 р. мережа аптек ТОВ «Абсолют» ЛТД м. Нова Каховка
(роздрібна торгівля лікарськими засобами) менеджер з персоналу, помiчник керівника.
Прийняття та оформлення на роботу співробітників, кадрове переміщення між структурними підрозділами, оформлення документів стосовно звільнення співробітників. Проведення та контроль інструктажів з техніки безпеки. Організація життєдіяльності офіса та структурних підрозділів підприємства, вирішення адміністративних та організаційних питань, робота з контрагентами, реєстр, облік та оформлення договорів. Складання листів, протоколів, актів,реєстрів, ведення ділового листування. Ведення кадрового обліку в 1С Бухгалтерія 8.3 (оформлення відпусток, лікарняних листків, табелювання робочого часу, виписка довіренностей та інше.), пошук інформації в мережі Інтернет, електронная пошта, міні АТС, робота з оргтехнікою (факс, принтер, сканер, копіювальні апарати). Організація та контроль проходження курсів підвищення кваліфікації та атестації співробітників, складання та подання кадрових звітів в Центр зайнятості, Пенсійний фонд, воєнкомат та інші структури.

Контролер виробничого процесу, закрійник

з 04.1999 по 12.2004 (5 років 8 місяців)
ЧП Фаустов, м. Одеса (Легка промисловість)

Контроль за послідовністю виробництва, облік та розподіл матеріалів, облік залишків, контроль якості готових виробів.

Освіта

Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту та бізнесу

Економічний факультет, спеціальність "Економика підприємства", м. Одесса
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 5 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint Email Робота зі сканером Робота з ксероксом Робота з факсом 1С:Бухгалтерія Міні-АТС Бухгалтерський облік OpenOffice Граматично правильне мовлення PDF Dropbox АТС Водійські права категорії В, досвід водіння авто більше 10 років Досвід складання звітів, офіційних листів, протоколів, договорів

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

Richard Clarkson BEM

Richard Clarkson BEM

EPC Project Director, PowerChina Fujian Engineering Вітроенергетичний Проект "Сиваш" в Україні

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

З особових якостей, можу виділити відповідальність, пунктуальність, швидке реагування на поставлені задачі, вміння швидко навчатись та отримувати нові навички та знання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: