Резюме від 28 лютого 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2970399

Адміністратор, керівник, фахівець середньої ланки, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

директор

з 09.2011 по 06.2014 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Ректайм Центр", м. Київ (оптово-рознічна торгівля промисловою і с/г продукцією)

виконання структурних завдань,фінанансової та соціальної політики п-ва, організація фінансово-господарської діяльності і контролю.

Освіта

Київський економічний інститут народного господарства

Економіст, м. Київ
Вища, з 1986 по 1991 (4 роки 9 місяців)

Освіта базового економічного вузу, знання економічних стратегій та речагів управління, бухгалтерський облік та аудит, навики ревізійної роботи поєднаної з практичним досвідом у різних сферах економіки: будівництво, промисловість,с\г і фінансова.

Додаткова інформація

Цілеспрямований,працездатний, компетентний, маю досвід приймати рішення у критичних ситуаціях управлінського і господарського характеру,працював на оперативній роботі в ОВС України економічного спрямування, володію психологічними,управлінськими та фінансовими засобами в практичній діяльності. Про себе :дотримуюсь здорового способу життя, вивчаю та досліджую практичну сторону природи: трави та бджоли, народна медицина, традиція та історія, маю досвід громадської роботи, вхожу до складу Громадської Ради МОЗ України, як представник громадської організації. Вимоги до місця роботи не особливо мене хвилюють більше узгодженість та порозуміння в спільних діях! по своїй натурі рухливий та мобільний.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: