Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Володимир

Регіональний менеджер, керівник роздрібної мережі, 65 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу продажу та робити з проектними організаціями.

з 12.2019 по 02.2020 (2 місяці)
ТОВ "Абетон", Київ (Будівництво , імпорт - експорт, торгівля.)

Переговори на рівні осіб які приймають рішення, менеджерів вищої ланки, власників компаній,робота з проектними організаціями, як розширення каналів збуту, управління діяльністю менеджерів з продажу, торгових представників, ділерів.
Навчання та адаптація співробітників до корпоротивних правил компанії, створення системи мотивації персоналу.

Комерційний менеджер (директор)

з 04.2017 по 06.2019 (2 роки 2 місяці)
ТОВ Кежуйнафтотехгаз компанія України Корпорація KERUI GROUP, Київ (Нафтогазова, гірничо-збагачувальні комбінати, вугільна промисловість, нафтопереробні заводи, промислові комбінати і заводи.)

Працюва комерційним директором міждународної китайської нафтогазової компанії , виконував наступні функції: імпортно-експортні операції, участь в тендерах (державних і комерційних),проведення презентації, переговори з власниками компанії , керівниками, державними чиновниками різних рівнів. Укртансгаз, Укртранснафта,Укрнафта,Укргазвидобування ,Укртатнафта та приватні нафтогазові компанії .Участь в виставках.

Начальником відділу продажу та розвитку дилерської мережі

з 12.2016 по 03.2017 (3 місяці)
ГК Ізобуд (Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт), Київ (Дистрибуція / Імпорт-експорт)

Працював начальником відділу продажу та розвитку дилерської мережі по территорії України Польского представництва компанії BRASS . В посадові обов"язки входить:управління менеджерами з розвитку дилерської мережі, логістами, інженером ; управління складами в містах Київ та Львів

Керівник роздрібної мережі

з 10.2015 по 12.2016 (1 рік 2 місяці)
ГК Сталекс, Київ (Торгівля)

ГК Сталекс - керівник роздрібної мережі металобаз (9 філій). На базах реалізовуєтся :металочерепиця , профнастил.(виробники) та супутні товари. Обов'язки:відкриття нових торгових точок з нуля (укладання договорів оренди,і весь пакет документів для роботи бази),підбір і навчання персоналу, вивчення асортименту в кожному регіоні ,логістика (оптимізація доставки на бази та покупцю), звітність ,інвентаризація.

Заступник нач відділу з ЗЕД, маркетингу та збуту.

з 04.2012 по 04.2014 (2 роки)
Державне підприємство завод « Арсенал», Київ (Державні організації Електроніка, приладобудування, побутова техніка, комп'ютери та оргтехніка Електронно-обчислювальна, оптична, контрольно-вимірювальна техніка, радіоелектроніка, автоматика (просування, оптова торгівля) Електронно-)

Досягнення:Успішна реалізація продукції на експорт в США та в країни СНД. Оформлення дозвільної документації в Державному комітеті експертного контролю,СБУ,МВС,проведення маркетингових досліджень , . Підготовка та участь у виставці м. Київ

Директор з ЗЕД та комерційної діяльності та постачання.

з 03.2010 по 04.2012 (2 роки 1 місяць)
ПП «Термо-плюс», Київ (Будівництво , імпорт - експорт, торгівля.)

Контроль за будівельними об’єктами, своєчасним постачання будівельних матеріалів та своєчасна підготовка всіх дозвільних документів. Підготовка та проведення рекламної компанії. Контроль магазину сантехніки та газового обладнання (Сахара) м. Кіровоград. Підготовка до участі в міжнародній виставці – конференції «Аква – терм» ( м. Стамбул ) особисті проведення переговорів з власниками та топ-менеджерами закордонних компаній .

Комерційний директор

з 10.2007 по 03.2010 (2 роки 5 місяців)
ТОВ « Лісова Пристань», Київ (Будівництво, нерухомість.)

Досягнення:Розробка логістично-складського проекту , оформлення земельної ділянки площею 40га на кордоні з Угорщиною митний перехід ( Тісса) фасад траси Київ -Чоп (5 міжнародний коридор)

Комерційний директор

з 05.2004 по 10.2007 (3 роки 5 місяців)
Сервіс - центр ПРОСТАКВАШИНО, Київ (Готелі, ресторани, громадське харчування, кейтеринг Ресторан, громадське харчування, фаст-фуд Готель Будівництво, нерухомість, архітектура Будівництво житлове Будівництво комерційних об'єктів (торгові площі, офісні будівлі))

Досягнення:Розробка, будівництво та введення в експлуатацію бізнес проекту готельно-ресторанного комплексу (Villa Basta) м. Берегово Закарпатська обл. Оформлення земельної ділянки в Києво-Святошинському р-ні площею 2,5га через біржові торги.Контроль за будівельними об'єктами, своєчасним постачання будівельних матеріалів та своєчасна підготовка всіх дозвільних документів.

Начальник відділу збуту, постачання, логістики та ЗЕД

з 07.2000 по 05.2004 (3 роки 10 місяців)
ВАТ ДЕФФА (Київський художньо-керамічний завод), Вишневе, Київ (Виробництво,торгівля,імпорт-експорт)

Функціональні обов'язки: Повне матеріально -технічне забезпечення та безперебійну роботу заводу ( три окремих виробництва 1.фарфор,2.шовкотрафаретна та офсетна печать.3.виробництво фарби для скла та кераміки)обсяги поставок сировини вимірялися як вагонними нормами так і в грамах ,також закупівля продуктів для їдальні,канцелярські товари ,ПММ.Управління логістикою транспортною (внутрішня та міжнародна) та складською.Управліня відділом продажу та ЗЕД. Досягнення:Відкриття торгового представництва в м. Москва (Київський фарфор),торгових точок м Одеса 7-км (базар),ТРЦ (Глобус) м. Київ. Успішні експортно-імпортні операції з країнами СНД та дальнього зарубіжжя, а також бартерні розрахунки, модернізація роботи відділу,складів матеріалів і готової продукції та автопарку. Підготовка та участь у виставках та ярмарках в Україні та Росії.

Освіта

Інститут землевпорядкування та інформаційних технологій при Національному Авіаційному Університеті

Правознавство, Київ
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Київський електро - механічний технікум ім. Островського.

Інженер-електрик, Київ
Середня спеціальна, з 1989 по 1995 (5 років 9 місяців)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Професійні навички: контроль і ведення будівельних об’єктів , закупівля матеріалів для виробництва,реалізація продукції ,відкриття торгових представництв та контроль їх діяльності в Україні та за кордоном, робота з митними службами ( імпорт,експорт),торгово-промисловою палатою України (відділом сертифікації,кодування товарів) , укладання договорів ,контроль складів, матеріалів готової продукції та автопарку, організація участі у виставках в Україні та за кордоном,оформлення та отримання дозвільної документації та сертифікатів: МВС,СБУ, БТІ,Міністерстві екології, Державного екологічного контролю України , Державний Комітет експертного контролю , Державний комітет земельних ресурсів, Державний комітет лісового господарства
Державний комітет водяних ресурсів, Інституті екогігієни та токсикології ім. Л.І..Медведя. ,Мінсоспраці , Експертно технічному центрі (ЕТЦ) .Участь в біржових торгах та тендерах. Запуск та налаштування виробничих потужностей з виробництва бруківки.

Відкриття «з нуля» офісу, відділу продажів, реєстрація підприємства, розробка критеріїв підбору офісного приміщення та підбір офісу і складу, набір співробітників, навчання та адаптація співробітників до корпоративних норм і правил компанії. створення системи мотивації персоналу.

Додаткова освіта: 2005 р. – Бізнес-тренінг «Розвиток підприємницької діяльності в умовах ринкових і зовнішньоекономічних відносин» . ( м. Москва )
2010 р. – Участь в міжнародній виставці – конференції «Аква – терм» ( м. Стамбул )
2011 р. – Участь в міжнародному бізнес-форумі « Перспективи розвитку виробництва на території індустріального парку «Берег-Карпати» (м. Ужгород ) . За участі директора Європейського банку розвитку та директорів торгово-промислових палат,послів та консулів європейських країн,та представників промислово-виробничих компаній Європи,Азії, України.

Особисті якості: аналітичне мислення, вміння швидко і результативно орієнтуватися в робочих ситуаціях, конструктивно , якісно , самостійно приймати рішення та вести переговори, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, прагнення професійного зростання, лідерські якості та почуття гумору, знання мов - українська та російська.

Додаткова інформація:маю водійські права категорії А,В,С,Д, закордонний паспорт, служба в збройних силах СРСР 1990р-1992,судимостей не маю.
Хобі:засновник та граючий тренер ФК «Ветеран» Боярка,настільний теніс,баскетбол,волейбол,кікбоксінг,бокс,автомобілі,гірські лижи,риболовля.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: