Резюме від 27 жовтня 2022

Елена

Інженер-еколог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Стьопіна Олена Григорівна

Контактна інформація:

тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: отримати гарно оплачувану та цікаву роботу, яка буде пов'язана з охороною навколишнього природного середовища, екологічним законодавством, спілкуванням з людьми.
Досвід роботи:
З липня по листопад 2021 року працювала на ПРАТ" Полтавському олійноекстракційному заводі - Кернел Груп" на посаді інженер з охорони навколишнього середовища.
З серпня 2008 року по липень 2021 року працювала в Департаменті екології та природних ресурсів Полтавської обласної державної адміністрації на посаді головного спеціаліста;
З січня по липень 2008 року працювала інженером з охорони праці та екології на ТОВ «Полтавський газовий завод»


Професійні навики:
Укладання договорів на утилізацію відходів, взаємодія з контрагентами з утилізації, переробки відходів, інвентаризація відходів підприємства, підготовка звітності з охорони навколишнього середовища, післяпроектний моніторинг тощо.
Забезпечення реалізації державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення та охорони біотичних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки, поводження з відходами, затвердження та розробка реєстрових карт об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів, надання інформації щодо розміщення об'єктів природо-заповідного фонду, забезпечення фінансування організацій та установ з фонду охорони навколишнього природного середовища, взаємодія з установами та організаціями щодо подання запитів з фонду охорони навколишнього природного середовища тощо.

Спеціальні знання та навики:
впевнено користуюся комп’ютером (Word, Excel, Microsoft Outlook, PowerPoint), оргтехнікою, є досвід роботи в Інтернеті (рерайт, копірайт);
володію українською (Державний сертифікат про вільне володіння першого ступеня),російською, словацькою (початковий рівень) мовами.
знаю: правила діловодства, основи теорії держави і права, політології, психології, основи організації державного управління та державного контролю, правила ділового етикету, правила та норми охорони праці та протипожежного захисту.

Підвищення кваліфікації:
Отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації в Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій;
Отримала сертифікат учасника міжнародного навчального семінару «Охорона навколишнього природного середовища в ЕС, Україні та Полтавській області, постійно проходжу спеціальні навчання з підвищення кваліфікації.
Отримала сертифікат внутрішнього аудитора з міжнародних стандартів ISO 14001:2015 та ISO 19011:2018
Освіта:
У 2007 році успішно завершила навчання в Кременчуцькому Державному Політехнічному університеті ім. М. Остроградського й отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього природного середовища» та здобула кваліфікацію інженера-еколога;
У 2006 році отримала диплом бакалавра (молодшого спеціаліста), спеціальність – «Екологія та охорона навколишнього середовища»;
У 2003 році закінчила Полтавське професійно-технічне училище №21;
У 2002 році завершила навчання в середній школі №19 м. Полтава.

Склад сім’ї: чоловік, син (2011 р.н.).

Особисті якості: Наполегливість, вміння вести перемови, легко адаптуюсь до нових умов, дисциплінованість, працелюбність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: