Людмила

Секретарь, администратор (выходного дня)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Криштофік Людмила Анатоліївна
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: м. Київ, вул. Блакитного, 10/125

Кредо

Пока человек не сдается, он сильнее своей судьбы! (с) Эрих Мария Ремарк

Освіта

Національний університет біоресурсів і природокористування України
Факультет аграрного менеджменту Вересень 2011 р. — Червень 2015 р. напрям «Менеджмент» з ознаками майбутньої спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

Навчання

Назва дипломної роботи: "Зовнішньоекономічна безпека України в умовах глобалізації"
Анотація. В бакалаврській роботі розглянуті теоретичні засади забезпечення зовнішньоекономічної безпеки держави та дослідженний рівень забезпечення зовнішньоекономічної безпеки України в умовах глобалізації (на основі авторської системи комплексних показників).
Керівник: к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Національного університету біоресурсів і природокористування України, радник президента УКАБ з питань співпраці з аграрними ВНЗ та науковими установами, координатор магістерських програм InnoEnergy в Україні, тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Автор друкованих робіт

Статті: "Зовнішньоекономічна безпека України в умовах глобалізації", "Консультування підприємст з питаннь зовнішньоекономічної безпеки", "Митно-тарифна політика України щодо аграрної продукції в умовах ЗВТ+ з ЄС".
Наукова робота в МАН: "Використання архаїзмів у творі Марії Матіос "Солодка Даруся"".

Володіння іноземним мовами

Англійська – Intermediate.

Досвід роботи

Навчально-дослідне господарство 11.06.2014р.—25.07.2014р. "Ворзель"
Практикант
В результаті проходження практики на ВП НУБіП України НДГ «Ворзель» я розробляла загальну характеристику підприємства, вивчала орагінзаційну стуктуру управління досліджуваного об’єкта, досліждувала планово-економічну, маркетингову та логістичну стратегії ВП НУБіП України НДГ «Ворзель». Працювала з комплексом фінансово-облікових документів, консультувалася зі співробітниками НДГ "Ворзель».

Додаткові професійні навички

1. Водійське посвідчення категорії В.
2. Впевнений користувач ПК (Microsoft Office, Internet).

Інтереси

Організація святкових подій, художня та професійна література.

Особисті досягнення

Завдяки правильному плануванню свого особистого часу, зуміла закінчити школу зі золотою медаллю та підготуватись до вступу в престижний університет. Саме це вважаю своїм найбільшим досягненням, оскільки ліміт часу та високопоставлені ціллі були для мене масштабними рубежами, які я зуміла подолати. Важливим для мене також являється написання науково-дослідницької роботи для Малої академії наук України в галузі літератури.

Особисті якості

Акуратна, працьовита, здатна до швидкого навчання та адаптування до нових умов, наполеглива, надійна, порядна, чесна, цілеспрямована, пунктуальна, високоорганізована.

Рекомендації

Рекомендації надаються за запитом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: