Резюме від 26 травня 2020

Владимир

Бухгалтер, верстальник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Макарів
Готовий працювати:
Київ, Макарів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Портфоліо: https://resume-vovazaglynskyy.netlify.app/
Мета:
Продовження кар'єри в успішній компанії, отримання важливого професійного досвіду і навичок, необхідних для ефективної роботи.

Освіта:
• У 2012 році закінчив рівень бакалавра в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, спеціальність «Облік і аудит» обліково-економічного факультету.
• У 2012 році закінчив військову кафедру (молодший лейтенант запасу) при Національному авіаційному університеті.
• У 2013 році закінчив рівень магістра в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, спеціальність «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю» обліково-економічного факультету. При навчанні у магістратурі з січня по травень 2013 року проходив виробничу переддипломну практику в бухгалтерії СП ТОВ «ЛОБЕР ГМБХ».

Досвід роботи:
Грудень 2013р. – Вересень 2015 р.: «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» ТОВ «ДІЄСА» (Інтернет-Магазин «Ельдорадо»).
Серпень 2016 р. – Грудень 2017 р.: «Фахівець по роботі з клієнтами» ТОВ «Небесна Криниця ЛТД» (березень 2017 р. – квітень 2017 р. – заміщав логіста).
Січень 2018 р. – Січень 2019 р. – «Фахівець по роботі з клієнтами» ФОП Кас’янова Т.В. (бренд «Небесна Криниця») (жовтень 2018 р. – січень 2019 р. заміщав бухгалтера).
Лютий 2019 р. – Травень 2020 р. – бухгалтер «ТОВ Небесна Криниця ЛТД»


Професійні навички:
• Користувач ПК, MSOffice, Internet, 1С Бухгалтерія, Турбо Аудит, (HTML, CSS -початковий рівень)

Свідоцтва:
• Свідоцтво про закінчення курсу « Комп’ютерний аудит »;
• Свідоцтво про закінчення сертифікованого курсу «1С: Підприємство 8. Використання прикладного рішення «1С: Бухгалтерія 8 для України». Редакція 8.2.»;
• Свідоцтво про навчання за напрямом 3 «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства».

Інше:
Цілеспрямований, комунікабельний, швидко засвоюю нові знання, маю добрі аналітичні та логічні здібності, відповідальний. Маю організаторські здібності, добре працюю в команді. Неодружений


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: