Резюме від 3 вересня 2015 PRO

Лариса

Начальник виробничо-технологічної лабораорії, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Білогір'я
Готовий працювати:
Білогір'я, Дистанційно, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробничо-технологічної лабораторії.

з 12.2012 по 11.2014 (1 рік 11 місяців)
Філія ПрАТ «Зернопродук МХП» «Ямпільський елеватор», смт. Ямпіль, Хмельницька обл. (Приймання, зберігання та відвантаження зернових та олійних культур)

Організація та введення в дію виробничо-технологічної лабораторії. Облаштування лабораторії, придбання та розташування лабораторного обладнання згідно норм і зручності експлуатації персоналом лабораторії. Підбір та навчання персоналу. Контроль якості вхідного - вихідного зерна, контроль очистки, сушки, відвантаження в порти. Робота по договорах з контрагентами, контроль за фінансовими потоками, ведення переговорів, работа з документацією ( рахунки, накладні, доручення, акти і т.д.), знання ПК (Пакет Microsoft Office, интернет).

Начальник відділу маркетингу. Начальник відділу нерухомості та експлуатації транспортних засобів

з 12.2005 по 06.2010 (4 роки 6 місяців)
Дочірне підприємство "Укрмонолітспецбуд" ДАТ Будівельна компанія "Укрбуд", Київ (Будівництво, здача в оренду приміщень та транспортних засобів. Продаж будівельних матеріалів (ЖБВ) та металопрокату.)

Заключення та ведення договорів з контрагентами, аналіз, контроль за фінансовими потоками, підготовка проектів, розширення клієнтської бази, логістика, транспортування і т.д..

Освіта

Одеська державна академія харчових технологій

Зберігання та переробка зерна. Технолог зернопереробної промисловості., Одеса
Незакінчена вища, з 1998 по 2001 (2 роки 9 місяців)

Дана спеціальність надає можливість працювати: лаборантом-технологом, начальником виробничо-технологічної лабораторії, техніком-технологом на елеваторах, мукомельних заводах, комбікормових заводах, крупозаводах.

Додаткова інформація


Знання мов: українська, російська, німецька (початковий рівень)
Навички роботи з ПК: Windows, MS Office, Internet.
Особисті якості: пунктуальна, дисциплінована, комунікабельна, відповідальна, ініціативна, працьовита, чесна, порядна, виконавча, хороший організатор, здатна приймати рішення, вимоглива до себе та інших.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати