- PRO
Марія
Директор ресторану
- Розглядає посади:
- Директор ресторану, Керуючий рестораном
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3055355/
Досвід роботи
Директор ресторану
з 03.2025 по нині
(5 місяців)
Enjoy Group Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
з 07.2024 по 12.2024
(5 місяців)
Sorso, Wine&Gastro bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
з 11.2022 по 04.2024
(1 рік 5 місяців)
Marinara caffe di famiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
з 04.2021 по 10.2022
(1 рік 6 місяців)
Tarantino family, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
р-н Буффаліно
р-н La Fontana
- Забезпечення якісної роботи закладу.
- Стандартизація операційної діяльності. Планування та контроль фінансових справ,оптимізація Food Cost,ФОТ,собівартості виробництва та адміністративних витрат. Формування бюджету P&L,звітність о фінансово-економічних показниках.
- Проведення інвентаризації ОС,МПЗ,МЦ та аудит ресторану. Контроль за дотриманням технології виробництва.
- Аналітична робота ресторану.
- Ціноутворення та управління продажами.
- Контроль документообігу.
- Взаємодія з контролюючими органами,зовнішніми постачальниками та підрядниками (моніторинг,підбір,уклдадання вигідних договорів)
- Вміння оцінити ефективність роботи ресторану, внесення та реалізація пропозицій за її підвищенням. Розробка та організація маркетингових планів, заходів, спрямованих на розвиток торгівельної точки.
- Контроль та підтримка технічного стану ТТ.
- Підбір,адаптація та навчання персоналу,його оцінка та розвиток у команді.Організація та контроль усіх підрозділів ресторану своїх посадових обов'язків,встановлення задач відповідальним за процеси.
- Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-процесів.
Заступник директора
з 10.2020 по 05.2021
(7 місяців)
Gastronom food and wine bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття проекту з нуля.У подальшому перехід на більш високу посадову позицію.
Менеджер
з 04.2020 по 11.2020
(7 місяців)
Fasta.City, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер по роботі з клієнтами
з 10.2019 по 04.2020
(6 місяців)
Bla Bla Bar Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
з 02.2018 по 11.2019
(1 рік 9 місяців)
Podil East India Company, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
з 06.2017 по 02.2018
(8 місяців)
Душа cocktail - espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
з 12.2016 по 06.2017
(6 місяців)
1900 gastrobar&coworking, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
з 06.2016 по 12.2016
(6 місяців)
City-Zen cafe-bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
з 10.2015 по 12.2016
(1 рік 2 місяці)
віски-клуб "Імперіал", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Освіта
ДонНУ
Історичний, Вінниця
Вища, з 2011 по 2017 (6 років)
Додаткова освіта та сертифікати
https://bureaubusinessideas.com/kiev-kok (Тренінги «Як відкрити власний ресторан з нуля")
2017
https://www.amusatov.com/seminars (Тренінги по управлінню рестораном,керівництву персоналом та аудит)
2019
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- 1С
- Користувач ПК
- Користувач Internet
- MS PowerPoint
- MS Outlook
- Windows
- 1С:Підприємство
- R-Keeper
- iiko
- Poster
- Profit
- SmartTouch
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
- Німецька — початковий
- Російська — вільно
Схожі кандидати
-
Адміністратор
Київ -
Бармен, бар-менеджер, управляющий (барный консалтинг)
Київ, Черкаси -
Керівник пекарні
30000 грн, Київ -
Помічник керівника
30000 грн, Київ -
Керуючий рестораном
Київ -
Директор ресторану
Київ, Буковель