• PRO

Марія

Директор ресторану

Розглядає посади:
Директор ресторану, Керуючий рестораном
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 03.2025 по нині (5 місяців)
Enjoy Group Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 07.2024 по 12.2024 (5 місяців)
Sorso, Wine&Gastro bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 11.2022 по 04.2024 (1 рік 5 місяців)
Marinara caffe di famiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 04.2021 по 10.2022 (1 рік 6 місяців)
Tarantino family, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

р-н Буффаліно
р-н La Fontana

- Забезпечення якісної роботи закладу.
- Стандартизація операційної діяльності. Планування та контроль фінансових справ,оптимізація Food Cost,ФОТ,собівартості виробництва та адміністративних витрат. Формування бюджету P&L,звітність о фінансово-економічних показниках.
- Проведення інвентаризації ОС,МПЗ,МЦ та аудит ресторану. Контроль за дотриманням технології виробництва.
- Аналітична робота ресторану.
- Ціноутворення та управління продажами.
- Контроль документообігу.
- Взаємодія з контролюючими органами,зовнішніми постачальниками та підрядниками (моніторинг,підбір,уклдадання вигідних договорів)
- Вміння оцінити ефективність роботи ресторану, внесення та реалізація пропозицій за її підвищенням. Розробка та організація маркетингових планів, заходів, спрямованих на розвиток торгівельної точки.
- Контроль та підтримка технічного стану ТТ.
- Підбір,адаптація та навчання персоналу,його оцінка та розвиток у команді.Організація та контроль усіх підрозділів ресторану своїх посадових обов'язків,встановлення задач відповідальним за процеси.
- Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-процесів.

Заступник директора

з 10.2020 по 05.2021 (7 місяців)
Gastronom food and wine bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття проекту з нуля.У подальшому перехід на більш високу посадову позицію.

Менеджер

з 04.2020 по 11.2020 (7 місяців)
Fasta.City, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер по роботі з клієнтами

з 10.2019 по 04.2020 (6 місяців)
Bla Bla Bar Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 02.2018 по 11.2019 (1 рік 9 місяців)
Podil East India Company, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 06.2017 по 02.2018 (8 місяців)
Душа cocktail - espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 12.2016 по 06.2017 (6 місяців)
1900 gastrobar&coworking, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 06.2016 по 12.2016 (6 місяців)
City-Zen cafe-bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 10.2015 по 12.2016 (1 рік 2 місяці)
віски-клуб "Імперіал", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

ДонНУ

Історичний, Вінниця
Вища, з 2011 по 2017 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

https://bureaubusinessideas.com/kiev-kok (Тренінги «Як відкрити власний ресторан з нуля")

2017

https://www.amusatov.com/seminars (Тренінги по управлінню рестораном,керівництву персоналом та аудит)

2019

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • Користувач ПК
  • Користувач Internet
  • MS PowerPoint
  • MS Outlook
  • Windows
  • 1С:Підприємство
  • R-Keeper
  • iiko
  • Poster
  • Profit
  • SmartTouch

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: