Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Ірина

Керуючий рестораном, операційний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 05.2023 по 10.2023 (5 місяців)
Пляжний комплекс Калетон, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

з 10.2019 по 02.2022 (2 роки 4 місяці)
Salieri, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та дотримання стандартів усіх підрозділів.
Операційний менеджмент.
Формування планового бюджету, формування звітів та моніторинг (P&L продажу)
Складання штатного розкладу, кадрове планування.
Контроль та дотримання стандартів обслуговування гостей.
Контроль роботи всіх підрозділів (зал, бар, кухня, кондитерський цех, каса, кальян, морозиво)
Робота із зовнішніми контрагентами (контролюючі органи, партнери, постачальники)
Аналіз роботи підприємства.
Залучення нових гостей.
Проведення планових/позапланових аудитів роботи всіх підрозділів підприємства.

Генеральний керуючий, СЕО

з 04.2018 по 10.2019 (1 рік 6 місяців)
Ресторан"Хаджибей",ресторан "Братья Гриль",Кафе «Крим», ресторан «Море Гриль», Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторанів з «0», підбір та навчання персоналу всіх підрозділів.
Участь у підборі та закупівлі обладнання, формування цінової політики.
Контроль та дотримання стандартів усіх підрозділів.
Операційний менеджмент.
Складання та контроль планового бюджету, формування звітів та моніторинг, P&L .
Складання та нарахування штатного розкладу.
Контроль та дотримання стандартів обслуговування гостей.
Контролює роботу всіх підрозділів.
Робота із зовнішніми контрагентами (контролюю
органи, партнери, постачальники)
Аналіз роботи підприємства.
Складання маркетингових, рекламних та розважальних програм.
Залучення нових гостей.
Мотиваційні програми для персоналу зі збільшення продажів, спілкування з гостями.

Керуючий комплексом,СЕО

з 04.2016 по 04.2018 (2 роки)
Комплекс «Salieri» «Bunin» «12 Coffee&Croissants», Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та дотримання стандартів усіх підрозділів.
Запуск закладу з «0»
Побудова командної роботи в ресторані та кав'ярні
Операційний менеджмент.
Складання планового бюджету, формування звітів та моніторинг (P&L продажу)
Складання штатного розкладу, кадрове планування.
Контроль та дотримання стандартів обслуговування гостей.
Контроль роботи всіх підрозділів (зал, бар, кухня, кондитерський цех, каса, кальян)
Робота із зовнішніми контрагентами (контролюючі органи, партнери, постачальники)
Аналіз роботи підприємства
Залучення нових гостей
Проведення планових/позапланових аудитів роботи всіх підрозділів підприємства.

Керуючий рестораном

з 04.2014 по 12.2014 (8 місяців)
Отель волна, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Основні обов'язки:
- формування та навчання команди закладу
- організація, планування та координація діяльності закладу
- взаємодія з органами управління, які контролюють інстанціями
- фінансове планування та звітність
- контроль роботи всіх підрозділів закладу
- розробка та впровадження стандартів, правил та норм
- оптимізація робочих процесів та інше

Керуючий рестораном

з 05.2013 по 04.2014 (11 місяців)
Ресторан "Assedo", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Основні обов'язки:
- відкриття ресторану з нуля
- формування та навчання команди
- організація, планування та координація діяльності даного підприємства
- взаємодія з органами управління, які контролюють інстанціями
- фінансове та бюджетне планування та звітність
- розробка та впровадження стандартів, правил та норм ресторану з урахуванням специфіки даного підприємства

Освіта

ОНАХТ

Гостинично-ресторанный бизнес, Одесса
Вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Магистр

Додаткова освіта та сертифікати

FEDORIV Marketing Agency

2018-2019

Додаткова інформація

МОВИ: Українська; Румунська, Англійська А1, Російська.

ПК: впевнений користувач, програми: Bitrix 24, MS Word, MS Excel, BarBoss, Iiko, r kipper.

ПРО СЕБЕ: аналітичний склад розуму, швидко освоюю суміжні та нові напрямки діяльності, творчий підхід до роботи; відповідальність, терпіння, інтуїція, пунктуальність, комунікабельність, вміння володіти собою, цілеспрямованість, оптимізм, старанність, енергійність, порядність, вихованість, наявність лідерських якостей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: