Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Аліна

Перекладач турецької мови в Стамбул (Туреччина)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Перекладач турецької мови

з 05.2012 по нині (11 років 11 місяців)
Freelance, Istanbul (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Як пристрасний і досвідчений перекладач, я спеціалізуюся на забезпеченні ефективного спілкування серед залучених сторін та сприянні міжкультурному розумінню. Моя місія полягає у тому, щоб забезпечити успішні комунікації в мультикультурному бізнес-середовищі в Європі та Азії.

Мою пристрасть до мов живить моя любов до мандрів. Споглядаючи культурну різноманітність різних куточків світу, я вдосконалюю свої лінгвістичні навички, розширюю кругозір та знайомлюся з нюансами місцевої ділової практики. Це поєднання мовної експертизи та культурної обізнаності робить мене цінним активом для клієнтів, які зацікавлені у розвитку міжнародної співпраці.

Незалежно від того, чи потрібен вам регулярний мовний супровід спеціаліста-фрілансера для ваших бізнес-цілей, чи фізична присутність перекладача на вашому наступному міжнародному бізнес-заході, зв'яжіться зі мною! Давайте разом створимо світ, в якому спілкування не знає кордонів, і кожна взаємодія бездоганно інтерпретується на зрозумілу з метою покращення глобального розуміння та співпраці.

Моя спеціалізація:

Виставки та бізнес-заходи: використовуючи свій мовний досвід, я перекладаю на різних виставках та бізнес-заходах в Туреччині, Європі та Азії, допомагаю своїм клієнтам почуватися вільно та комфортно в іноземному мовному середовищі.

Послідовний переклад та мовний супровід: я пропоную комплексну мовну підтримку та надаю послуги мовного супроводу під час ділових поїздок в Туреччині, Європі та за її межами. Добре розуміючись на мовних нюансах та організації бізнес-поїздок, я забезпечую ефективну комунікацію моїх клієнтів, які виходять на нові території.

Дистанційний усний переклад та повний мовний супровід вашого бізнесу: в епоху цифрових технологій співпраця з мовним спеціалістом дистанційно — це ефективно та зручно. Конференц-дзвінки, перемовини та презентації на базі онлайн платформ Zoom, Teams, Whatsapp, усний переклад під час телефонної розмови (OPI) - ви призначаєте час, я підключаюсь.

Освіта

Київський інститут східної лінгвістики та права

Сходознавство, турецька мова та література, перекладач, Київ
Вища, з 2002 по 2006 (4 роки)

Знання і навички

Послідовний переклад Виставки Бізнес-заходи Мовний супровід Усний переклад Технічний переклад Дистанційний усний переклад Онлайн-переклад Турецька мова Українська мова Англійська мова Російська мова Організаторські здібності Уважність до деталей

Знання мов

  • Турецька — вільно
  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Іспанська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: