Резюме від 19 січня 2022 PRO

Владислав

Повар-универсал, су-шеф, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар универсал

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Anton Florian, Valtice (Zámecký hotel Valtice)

Приготовление , оформление ,выдача блюд.

Су- шеф

з 10.2019 по 05.2020 (7 місяців)
Nor kyank, Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Планирование , переучет, выдача блюд

Повар хоспер

з 02.2016 по 07.2018 (2 роки 5 місяців)
Стейк хаус, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Знание прожарок мяса, выдача блюд

Повар

з 09.2015 по 02.2016 (5 місяців)
Дезире, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготовление блюд,
- внесение изменений в ассортимент меню;
- Умение пользоваться кухонным оборудованием;
- Знание вкусовых особенностей различных блюд;
- Навыки приготовления различных блюд;
- Умение оформлять приготовленные блюда

Повар горячего цеха

з 04.2015 по 09.2015 (5 місяців)
Немо, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

- приготовление блюд,
- внесение изменений в ассортимент меню;
- Умение пользоваться кухонным оборудованием;
- Знание вкусовых особенностей различных блюд;
- Навыки приготовления различных блюд;
- Умение оформлять приготовленные блюда;

Повар горячего цеха

з 04.2013 по 04.2014 (1 рік)
Аврора, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

- приготовление блюд,
- внесение изменений в ассортимент меню;
- Умение пользоваться кухонным оборудованием;
- Знание вкусовых особенностей различных блюд;
- Навыки приготовления различных блюд;
- Умение оформлять приготовленные блюда;

Повар мангальщик

з 06.2011 по 02.2012 (8 місяців)
р-н Мюнхаузен, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

- приготовление блюд,
- внесение изменений в ассортимент меню;
- Умение пользоваться кухонным оборудованием;
- Знание вкусовых особенностей различных блюд;
- Навыки приготовления различных блюд;
- Умение оформлять приготовленные блюда;

Помошник повара

з 09.2010 по 06.2011 (9 місяців)
Юность, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

- помощь в приготовлении блюд;
- подготовка продуктов;
- уборка рабочего места;
- приготовление соусов.
- приготовление еды на штат

Освіта

Огаса

ГТС, Одесса
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 10 місяців)

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

  • Сосновских Михаил

    Сосновских Михаил

    Шеф повар, "Немо" отель "Аврора" ресторан

    Контактні дані приховані
  • Беловодов Федор Юрьевич

    Беловодов Федор Юрьевич

    Шеф повар

    Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: