Резюме від 1 квітня 2023 PRO

Віталій

Керівник середньої ланки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст контрольно-інвентаризаційного відділу

з 12.2015 по нині (8 років 5 місяців)
Управління комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, Львів (Нерухомість)

У обов'язки входить:
- здійснення контролю за дотриманням орендарями умов договорів оренди нежитлових приміщень, будівель та іншого майна, яке перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Львова;
- забезпечення представництва управління комунальної власності під час виконання судових рішень з Державною виконавчою службою або з приватними виконавцями;
- надання погодження на здійснення невід’ємних покращень, проведення реконструкції, перепланування та проведення ремонтних робіт нежитлових приміщень, будівель та іншого майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Львова;
- проведення перевірок (обстежень) та забезпечення візуалізації об’єктів комунальної власності для розгляду на комісії з підготовки пропозицій для надання в оренду, надання дозволу суборенди майна територіальної громади м. Львова тощо.

Освіта

Національний університет "Львівська політехніка"

Фінанси та кредит, Львів
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Email 1С:Підприємство Поштовий клієнт MS Excel Управління командою Ведення документації Лідерство Зосередженість Адміністрування офісу

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Зелений Віталій Ігорович

Дата народження: 28 липня 1993р
Місто: Львів

Контактна інформація:
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

11.2019 - Навчання в ДВНЗ «Університет банківської справи» Центр післядиплимної освіти Львівський навчально-науковий інститут за програмою підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування спеціалістів з фінансово-економічного напряму.

05.2020 - успішно завершено базовий курс із цифорової грамотності (початковий рівень) для державних службовців - Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google (розроблений у співпраці з компанією Google та втілений за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом innovabridge, через національну онлайн-платформу з цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта)

12.2021 - закінчено навчальний курс в Національному універститеті «Львівська політехніка» за програмою «Підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Львівської міської ради».

Додатковий досвід роботи:
04.2015 – 05.2015 проходження оплачуваної практики на ПАТ ”Шахта ”Надія” у відділі економіки, планування, ціноутворення та заробітної плати на посаді інженера з економіки.

Також наявний досвід неофіційного працевлаштування у період здобуття вищої освіти.


Посвідчення водія категорії «В»
Наявне власне авто

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: