Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 лютого 2024 PRO

Олександр

Менеджер-економіст, керівник відділення, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділення

з 11.2017 по 08.2019 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "Бізнес Позика", Київ (Кредитування малого та середнього бізнесу)

Забезпечення безперебійної роботи відділення, виконання планових показників, інформаційно-роз'яснювальна робота з клієнтами, підписання договорів, набір персоналу у відділення, контроль якості роботи співробітників, проведення навчань, щодо продажу фінансового продукту, робота з клієнтською базою, пошук нових потенційних клієнтів, робота з клієнтами по заборгованості, робота із вхідною і вихідною кореспонденцією.

Менеджер по роботі з клієнтами

з 06.2017 по 10.2017 (4 місяці)
ТОВ "Бізнес Позика", Київ (Кредитування малого та середнього бізнесу)

Робота з гарячою клієнтською базою, інформаційно-розяснювальна робота серед клієнтів по умовах кредитування, підписання договорів, робота із клієнтами, які мають заборгованість, надання довідок про відсутність заборгованості, робота з вхідною та вихідною кореспонденцією.

Ведучий менеджер по проекту

з 11.2016 по 04.2017 (5 місяців)
Міжнародний фінансовий клуб "Банкиръ-Агро", Київ (Організація міроприємств: форумів, конференцій, семінарів)

Робота з існуючою клієнтською базою, напрацювання нових клієнтів, запрошення керівників та представників агропромислових підприємств, фермерських господарств, агрохолдингів з одного боку та представників банків, страхових, лізингових компаній та інших фінансових компаній для участі в конференціях, семінарах, форумах, виставках, участь в організаційних заходах вищезазначених міроприємств.

Менеджер з продажу

з 11.2015 по 10.2016 (11 місяців)
Глобал Клімат, Київ (Продажа, монтаж, ремонт, обслуговування систем кондиціювання та вентиляції)

Напрацювання нової клієнтської бази та робота із вже існуючою, робота із запереченнями, виконання планових показників. Інформування клієнтів по процесу обслуговування і ремонту кондиціонерів, узгодження часу візиту майстрів, щодо виконання запланованих робіт, підбір систем кондиціювання та вентиляції клієнтів.

Начальник відділу персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж

з 05.2005 по 01.2014 (8 років 8 місяців)
Управління Пенсійного фонду України в м. Сміла та Смілянському районі, Сміла (Здійснення управління соціальною системою загальнообов'язкового державного страхування, консультаційні послуги по питанням обліку та звітності.)

- Визначення завдань і функцій працівників відділу, розподіл між ними обов’язків з урахуванням взаємозаміщення, здійснення контролю за їх діяльністю
- Організація та керування діяльністю відділу, персональна відповідальність за виконання покладених на відділ завдань.
- Доведення до працівників відділу обов’язкових для виконання вказівок і доручень, розробка посадових інструкцій працівників відділу, складання планів роботи відділу, організація і контроль їх виконання, виконання доручень керівництва управління;
- Забезпечення збору єдиного соціального внеску, ведення обліку надходження від його сплати та здійснення контролю за сплатою ЄСВ.
- Звітність перед головним управлінням ПФУ.

Заступник начальника відділу організації впровадження персоніфікованого обліку

з 01.2004 по 10.2005 (1 рік 9 місяців)
Управління Пенсійного фонду України в м. Сміла та Смілянському районі, м. Сміла (Здійснення управління соціальною системою загальнообов'язкового державного страхування, консультаційні послуги по питанням обліку та звітності.)

- Контроль за діяльністю відділу
- Розподіл функціональних обов’язків
- Участь у розробці та реалізації комплексів заходів щодо використання більш ефективних методів та планів роботи відділу.
- Проведення підсумків роботи з аналізу помилок, допущених працівниками відділу та вжиття заходів що до їх усунення та недопущення у подальшій роботі.
- Проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи.

Головний спеціаліст

з 06.2002 по 11.2004 (2 роки 5 місяців)
Управління Пенсійного фонду України в м. Сміла та Смілянському районі, м. Сміла (Здійснення управління соціальною системою загальнообов'язкового державного страхування, консультаційні послуги по питанням обліку та звітності.)

Прийом, обробка річної звітності, надання інформаційно-розяснювальної роботи, застосування адміністративних та штрафних санкцій, проведення анкетування застрахованих осіб для отримання свідоцтва про загально-обов'язкове державне соціальне страхування.

Спеціаліст І категорії

з 10.2001 по 05.2002 (7 місяців)
Управління Пенсійного фонду України в м. Смілі та Смілянському районі, м. Сміла (Здійснення управління соціальною системою загальнообов'язкового державного страхування, консультаційні послуги по питанням обліку та звітності.)

Прийом, обробка річної звітності, формування архіву БАЗ ДАНИХ як на електронних носіях так і паперових, надання консультацій бухгалтерам, щодо питань звітності.

Освіта

Уманський державний аграрний університет

Менеджмент організацій, Менеджер-економіст, м. Умань
Вища, з 2000 по 2005 (5 років 7 місяців)

Смілянський технікум харчової промисловості

Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв. Технік-механік, м. Сміла
Незакінчена вища, з 1996 по 2000 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут вищої кваліфікації Київський національний торговельно-економічний університет. Підвищення кваліфікації. Державне управл

2009, 2 неділі

Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації. Державне управління.

2011, 2 неділі

Смілянський технікум харчової промисловості. Оператор комп'ютерного набору

2001, 3 місяці

PROFESSIONAL TRAININGS

2019, 1 день

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: наполегливість, організованість, цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, серйозність, працелюбивість, принциповість, дисциплінованість, пунктуальність, порядність, уміння працювати в команді.

- посвідчення водія (категорія А і В);
- маю закордонний паспорт;
- захоплююсь економікою, спортом, комп’ютерною технікою, автотехнікою.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: