Резюме від 29 січня 2016

Віктор

Энергетик, 7 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Линець
Віктор Іванович
Рік народження: 20,09,1958 р.
Адреса проживання: вул. Калініна 41, смт. Гребінки, Васильківського, Київської.
Контактний тел.: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E – mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: не одружений.
Діти:
син Максим, 29,06,1982 р., спеціаліст ІТ.
син Олександр, 19,02,1991 р., спеціаліст ІТ.
Ціль: Застосування свого професійного досвіду та знань на посаді енергетика підприємства.
Досвід роботи:
Липень 2011 р. по 05.01.2016 р. Мережа заправок ТОВ «ТД»САН ОЙЛ». Енергетик в київському регіоні. Виконання обов’язків згідно ПБеес, ПТеес, ПКЕЕ, розпоряджень міністерства енергетики, правил ТБ, та посадової інструкції. Група допуску по електробезпеці 5 (до та понад 1000 вольт). Досягнув зменшення споживання електроенергії за рахунок модернізації освітлення та реклами з застосуванням енергозберігаючих світильників (світлодіодних), та раціоналізації режиму електро- опалення в зимовий період, та користування холодильниками і кондиціонерами в літній період.
Грудень 2006 р. по липень 2011 р. Приватна підприємницька діяльність. Влаштування трансформаторних підстанцій, кабельних ліній та електропроводки в багатоквартирних житлових будинках.
Травень 2004 р. по грудень 2006 р. ТОВ «Техна». Головний енергетик-механік підприємства. Група допуску по електробезпеці 5 (до та понад 1000 вольт). Розробив та ввів в експлуатацію автоматичну лінію для порубки штрипсу, що дало змогу зменшити кількість робітників в даному процесі на два робочих місця та підвищити продуктивність на 30%. Розробив та впровадив в виробництво оригінальну автоматизовану систему клімат-контролю в промислові птахофабрики, що дало змогу відмовитись від зарубіжних аналогів і зменшити собівартість продукції на 25%.
Травень 2001 р. по травень 2004 р. Приватна підприємницька діяльність. Деревообробка, будівельні лісоматеріали.
Березень 1986 р. травень 2001 р. ВАТ «Цукропроммеханізфція». Головний енергетик-механік підприємства. Група допуску по електробезпеці 5 (до та понад 1000 вольт). Розробив та ввів в експлуатацію багато постову зварювальну установку постійного струму, що підвищило продуктивність праці на 10 – 15%.
Листопад 1978 р. по січень 1986 р. Служба в збройних силах Радянського Союзу. Листопад 1980 р. по січень 1986 р. в званні прапорщик. Посада – начальник служби паливно-мастильних матеріалів (ПММ) полку.
Липень 1976 р. по листопад 1978 р. Виробниче об’єднання «Кристал». Слюсар по КВП і А в лабораторії науково-дослідницьких робіт. Приймав участь в монтажі електронного обладнання на супутники «Прогноз».
Освіта:
1976 р. Білоцерківське професійно-технічне училище №4, м. Біла Церква. Слюсар по контрольно-вимірювальним приладам і автоматиці.
1980 р. Краснорєчєнський інститут прапорщиків, м. Хабаровськ. Забезпечення пересувного складу збройних сил паливно-мастильними матеріалами.
1991 р. Київський Технологічний інститут харчової промисловості (заочна форма навчання), м. Київ. Інженер-електрик.
Додаткове навчання:
1992 р. Курси підвищення кваліфікації по госпрозрахунковому веденню господарства. Інститут підвищення кваліфікації, м. Київ.
1998 р. Курси підвищення кваліфікації по госпрозрахунках в енергетиці. Інститут підвищення кваліфікації, м. Київ.
2007 р. Курси по організації та веденню підприємницької діяльності. Інститут підготовки кадрів, м. Київ.
Професійні навики:
Досвід керування колективом в повсякденній виробничій діяльності, а також при виконанні колективних робіт підвищеної небезпеки (біля 50 підлеглих).
Досвід стратегічного планування та керування людьми.
Вмію приймати нестандартні рішення та прогнозувати виробничий процес.
Вільно користуюсь ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами Word, Excel, 1C, SPlan, KOMПAC. Вільно користуюсь інтернет ресурсами та електронною поштою.
Маю вміння та досвід ведення переговорів з енергопостачаючими, контролюючими та іншими організаціями.
Особисті якості: Наполегливість, вимогливість до себе та до підлеглих, відповідальність, комунікабельність, лідерство, рішимість, оптимізм, урівноваженість, винахідливість, стратегічне мислення, вміння приймати самостійні рішення.
Захоплення: Наукова (фізика, астрономія, квантова механіка) та науково-фантастична література, поезія (інколи пишу статті та вірші), професіональна література та журнали. Регулярно відстежую законодавчі документи стосовно професії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: