Резюме від 5 червня 2022 PRO

Олександра

Керівник, менеджер з розвитку, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
Еко Садиба, Івано-Франківська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)

Розвиток бренду і позиціонування закладу, створення маркетингового календаря, прогноз і оптимізація витрат, планування та зміна концепції. А також управління персоналом (пошук, навчання та тренінги для підвищення сервісу, стажування та адаптація), пошук і співпраця з івентагентствами та підрядниками для проведення весіль, розміщення реклами, співпраця з постачальниками, контроль оплат і замовлень товару.
Організувала та провела декілька масштабних міроприємств, здійснювала контроль за організацією та проведенням бенкетів, корпоративів, весіль. Налагодила співпрацю з партнерами по декору, музичному супроводу закладу, ведучими та шоу-програмою.

Бухгалтер

з 03.2019 по 11.2021 (2 роки 8 місяців)
Пасаж «Гартенберг», Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Нарахування та виплата з/п, взаєморозрахунки з контрагентами, аналіз і котроль витрат, ведення обліку та подача звітності ФОП, контроль за касовою дисципліною закладу, документація, навчання персоналу.

Директор

з 08.2018 по 02.2019 (6 місяців)
Ресторан-піцерія «Фраголіні», Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір, навчання та управління персоналом; аналіз та оптимізація витрат, збільшення продаж і отримання прибутку, контроль замовлень та здійснення доставки їжі.
Досягнення: повністю оновила меню під формат закладу та успішно його впровадила (робота з калькуляціями, встановленням цін, особиста розробка дизайну меню). Організувала ряд навчань та дегустацій. Підняла рівень сервісу згідно стандартів обслуговування та побажань гостей.

Адміністратор

з 12.2016 по 05.2018 (1 рік 5 місяців)
"4 Сезони", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за порядком і чистотою залу, дотримання стандартів обслуговування, прийом замовлень і організація бенкетів, контроль роботи персоналу та його навчання, контроль за видачею замовлень, адміністрування закладу, зустріч та розсадка гостей, вирішення конфліктних ситуацій.
Досягнення : успішно організовую та координую бенкети і закриті вечірки з урахуванням індивідуальних побажань гостей, виходячи з можливостей та концепції закладу. Аналізую продажі та побажання гостей з метою покращення сервісу та удосконалення роботи персоналу. Збільшила к-сть відвідувачів за рахунок особистих знайомств. Є досвід організації та адміністрування весіль.

Адміністратор

з 08.2016 по 12.2016 (4 місяці)
"Троя", Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за порядком і чистотою закладу, дотримання стандартів обслуговування, прийом замовлень і організація бенкетів, контроль роботи персоналу та його навчання, контроль видачі замовлень, адміністрування нічного клубу, зустріч та розсадка гостей, вирішення конфліктних ситуацій.
Досягнення : навчилась та удосконалилась в роботі та контролі роботи декількох різних зон комплексу, організації та проведенні бенкетів і дитячих свят, розробила чек-листи для офіціантів.

Директор

з 01.2016 по 04.2016 (3 місяці)
"Palermo", Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль роботи персоналу, якості та видачі страв; дотримання стандартів обслуговування;контроль замовлень на склад,його залишків та розрахунки з постачальниками. Пошук, підбір та навчання персоналу, аналіз продаж, пошук альтернативних рішень для розвитку ресторану та зменшення витрат.
Досягнення : розробила чек-листи для офіціантів згідно особливостей роботи закладу, збільшила к-сть відвідувачів, оптимізувала роботу офіціантів шляхом поділу на зони, ввела ряд змін у роботу закладу.

Адміністратор

з 07.2014 по 01.2016 (1 рік 6 місяців)
Пасаж "Гартенберг", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за порядком і чистотою залу, дотримання стандартів обслуговування, прийом замовлень і організація бенкетів, контроль роботи персоналу та його навчання, контроль за цінами, якістю та видачею страв і напоїв, адміністрування закладу, зустріч та розсадка гостей, вирішення конфліктних ситуацій.
Досягнення : навчилась і успішно організовую бенкети та дитячі свята, розробила і втілила в роботу чек-листи для офіціантів двох закладів згідно їх концепції, брала участь у розробці спешеалів та удосконаленню меню, збільшила к-сть відвідувачів. Є досвід організації та адміністрування весіль.

Директор

з 05.2013 по 12.2013 (7 місяців)
Фітнес-студія "Адам і Єва", Івано-Франківськ (фітнес індустрія)

підготовка та відкриття студії з нуля (від участі в розробці концепції, побудови всіх бізнес-процесів до введення об'єкта в експлуатацію і оперативного управління ним), управління персоналом та його навчання, адміністрування закладу, аналіз та дослідження ринку, пошук і залучення корпоративних клієнтів, партнерські угоди, рекламні кампанії, планування і збільшення продажів, просування нових послуг.
Досягнення : на порядок знизила поточні витрати, добре вивчила попит і пропозицію, втілила в життя декілька спец. пропозицій для різного рівня клієнтів, розробила рекламні та промо-акції, за 2 місяці підняла продажі на 20 % від заявлених власником, суттєво збільшила клієнтську базу. Розробка і впровадження стандартів обслуговування клієнтів. Організація та проведення суспільно-масових заходів, присвячених новинкам та розвитку фітнес індустрії (благодійні акції, презентації, круглі столи).

Головний бухгалтер

з 07.2009 по 03.2013 (3 роки 8 місяців)
Супермаркет "Оазис", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

контроль за обліком і рухом ТМЦ, формування цін, проведення інвентаризацій, взаєморозрахунки з контрагентами, ведення управлінського та бухгалтерського обліку, фінансова та податкова звітність , нарахування з/п, банківські платежі, організація і контроль роботи підлеглого персоналу.
Досягнення : оптимізувала витрати, брала участь в обговореннях, розробці та втіленні ідей щодо збільшення обсягу продажів з безпосереднім керівництвом, провела коригування посадових інструкцій та розробку програм розвитку і мотивації працівників.

Економіст з бух.обліку і госп.діяльності, менеджер збуту

з 05.2006 по 02.2009 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Фенсі Тойз", Івано-Франківськ (виробництво і продаж дитячих іграшок)

облік і рух ТМЦ, аналітика, звітність, логістика, укладання договорів, контроль за документообігом, навчання і контроль роботи підлеглого персоналу, взаємодія з центральним офісом, виконання плану продажів, контроль за дебіторською заборгованістю.

Освіта

Тернопільська академія народного господарства

Економічний, облік і аудит, Тернопіль
Вища, з 2006 по 2007 (11 місяців)

Диплом магістра.

Прикарпатський університет ім.В.Стефаника

Економічний, фінанси та кредит, Івано-Франківськ
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ІФНТУНГ,ф-т довузівської підготовки, програма "початковий підприємець"

2005, 3 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Email 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк M.E.Doc Бухгалтерський облік iiko

Додаткова інформація

20-тирічний досвід адміністративно-управлінської та менеджерської роботи в області торгівлі та надання послуг, з них 11 років на керівних посадах. У підпорядкуванні було від 5 до 60 чол.
З 1997 по 2006р. займала посади менеджера з продажу та адміністратора в сферах торгівлі, телекомунікацій та банківських послуг.
Професійні знання та навики : Досвідчений користувач офісних програм, 1С Бухгалтерія, Iiko, клієнт-банк.
Вільно володію українською та російською мовами, базовий рівень німецької, вивчаю англійську.
Прослухала семінари та тренінги з управління персоналом і адміністрування, техніці продажів, якісного сервісу, тайм-менеджменту. Отримала сертифікат Академії фітнесу «Ефективний фітнес-директор», 2013
Особисті якості : відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, високі організаторські здібності та лідерські якості.
На вимогу готова надати рекомендації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: