Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Євген

Головний юрисконсульт, керівник відділу, адвокат, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт Відділу юридичної безпеки бізнесу компанії

з 02.2018 по нині (6 років 2 місяці)
Датагруп & Volia, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

- З 21.02.2018 р. юрисконсульт Відділу юридичної безпеки бізнесу компанії «Воля» (супроводження діяльності п’яти підприємств) (фактичне працевлаштування у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Телесвіт», яке входить до єдиної структури компанії). До безпосередніх функціональних обов’язків входить:
Претензійно-позовна робота з особливо важливих спорів, що істотно впливають на основні показники діяльності компанії з використанням статусу адвоката.
Юридичний захист інтересів компанії при проведенні перевірок компетентними державними органами, виникненні судових (досудових) проваджень, пов’язаних з особливими ризиками для фінансової і організаційної стабільності компанії.
Юридичний захист посадових осіб компанії в тому числі і в суді.
Юридичний захист інтересів компанії у судових спорах пов’язаних із захистом авторських прав.
Аналітична робота з питань, що забезпечують законність рішень, прийнятих керівництвом компанії.
Правовий супровід великих угод, надання юридичних консультацій при розробці та впровадженні нових схем бізнес-процесів компанії.
Прийняття участі в якості представника компанії у зустрічах з представниками комітетів Верховної Ради України під час обговорення проектів нормативно-правових актів, що впливають на діяльність компанії.
Внесення пропозиції і доповнень до проектів Законів України, наданих представниками комітетів ВРУ (в частині що впливає на діяльність компанії).
- З 30.06.2021 р. після об’єднання компаній «Воля» і «Датагруп» й на теперішній час юрисконсульт Департаменту з правових питань Групи Компанії «Датагруп/Воля». До безпосередніх функціональних обов’язків входить:
Представництво інтересів Групи Компанії в судах різних інстанцій, а також юрисдикцій (справи, які стосуються інтересів Датагруп/Воля та інших підприємств групи – господарський, адміністративний, цивільний процес), в тому числі Об’єднаної Палати Верховного Суду, Європейському суді з прав людини: у зв’язку з військовою агресією РФ проти України та нанесення державою-агресором суттєвих майнових збитків, зібрано докази та матеріали для подання 3-ох формулярів (скарг) від трьох підприємств Групи Компанії. За результатом чого було направлено 3-и заповнені формуляри (скарги) з додатками до ЄСПЛ. Як наслідок, в ЄСПЛ відкрито три провадження.
Подання до Офісу Генерального прокурора, СБ України заяв про вчинення кримінальних правопорушень за наслідком військової агресії проти України та контроль проваджень за такими заявами.
Оскарження в судовому порядку НПА Кабінету Міністрів України в частині, що стосувались прав і обов’язків підприємств Групи Компаній.
Постійна участь у зустрічах організованих American Chamber of Commerce in Ukraine (АСС), присвячених проблемам усунення наслідків військової агресії (в тому числі стягнення матеріальних збитків).
Організація роботи з дебіторською заборгованістю під час дії воєнного стану.
Погодження внутрішніх документів Групи Компанії в системі 1С Підприємство.

Адвокат

з 12.2017 по 02.2018 (2 місяці)
Індивідуальна діяльність, Київ (Юриспруденція)

- З 13.12.2017 р. адвокат, індивідуальна адвокатська діяльність

Адвокат

з 12.2015 по 12.2017 (2 роки)
Адвокатське бюро "Валерій Сафронов та партнери", Київ (Юриспруденція)

- З 11.12.2015 р. по 12.12.2017 р. обіймав посаду адвоката в Адвокатському Бюро «Валерій Сафронов і партнери». До безпосередніх функціональних обов’язків входило:
Захист клієнта в кримінальному провадженні (досудове слідство, розгляд кримінального провадження в суді, участь в окремих слідчих діях). В тому числі здійснення захисту особи в кримінальному провадженні за підслідністю СБ України, Генеральної прокуратури України, Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України;
Представництво інтересів потерпілого (внесення відомостей до ЄРДР, оскарження бездіяльності, пред’явлення цивільного позову, представництво під час судового розгляду);
Надання правової допомоги свідку в кримінальному провадженні;
Здійснення правової підготовки до розгляду дисциплінарної справи клієнта у Дисциплінарній палаті Вищої ради правосуддя, а також супроводження клієнта під час здійснення безпосереднього розгляду його справи (провадження);
Написання (заповнення) скарги (формуляру) до Європейського суду з прав людини (порушення строків тримання під вартою, порушення прав людини під час затримання, досудового слідства).
Організація діяльності адвокатів бюро з питань стратегії захисту та виконання окремих доручень в рамках справ клієнтів бюро.
Організація діяльності помічника адвоката (молодшого юриста, адвоката).
Оскарження рішень, постанов, розпоряджень органів державної влади, визнання протиправними наказів, захист клієнта в рамках справи про адміністративне правопорушення в тому числі й при скоєнні ДТП, залишення місця ДТП та керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння;
Здійснення представництва у цивільному провадженні та повний супровід справи клієнта (сімейне право, спадкове право, трудове право, земельне право,житлове право, у спорах з банківськими установами);
Контроль процедури звернення рішення суду до виконання;
Надання усних консультацій та письмових аналітичних довідок;
Звернення з адвокатським запитом до фізичних та юридичних осіб як в Україні так і за її межами.
Написання процесуальних документів різного ступеня складності, контроль за якістю написання процесуальних документів.
Підготовка до підпису директора бюро наказів, положень, розпоряджень та інших внутрішніх нормативних актів.

Помічник адвоката

з 10.2012 по 12.2015 (3 роки 2 місяці)
Адвокатське бюро "Валерій Сафронов та партнери", Київ (Юриспруденція)

- З 07.10.2012 року обіймав посаду помічника адвоката в Адвокатському Бюро «Валерій Сафронов і партнери». До безпосередніх функціональних обов’язків входило:
Представництво інтересів клієнтів бюро в судах всіх інстанцій (включаючи і звернення з касаційними скаргами до Верховного Суду України);
Складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг різної складності;
Надання усних та письмових консультацій клієнтам бюро;
Висування регресної вимоги;
Представництво інтересів клієнтів в державних установах (Органи опіки та піклування, РДА, ВДВС, прокуратура, Генеральна прокуратура, міністерства);
Написання клопотань, скарг (апеляційних та касаційних), заяв, відзивів, заперечень, адвокатських запитів;
Проведення юридичного аналізу договорів та інших документів;
Складання та правова експертиза договорів;
Проведення процедури медіації (досудового врегулювання спору)за участі клієнтів бюро та їх опонентів;
Проведення переговорного процесу (з контрагентами, опонентами);
Написання процесуальних документів в кримінальному процесі, в тому числі апеляційні та касаційні скарги, звернення до Верховного Суду України.

Помічник адвоката

з 03.2010 по 08.2011 (1 рік 5 місяців)
Юридична фірма "Громов та партнери", Київ (Юриспруденція)

- У 2010-2011 рр. обіймав посаду помічника адвоката (адвокат Громов С.М. свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю від 26.01.2006 р. № 2436) у юридичній фірмі «Громов та партнери», де діяв від імені адвоката та в інтересах клієнтів фірми на підставі виданої ним довіреності. До безпосередніх функціональних обов’язків зокрема входили:
Підготовка і подача процесуальних документів до суду;
Договірна робота;
Представництво інтересів клієнтів фірми в судових інстанціях всіх рівнів;
Надання усних та письмових консультацій клієнтам фірми з питань цивільного і адміністративного права;
Правовий аналіз перспективи позитивного вирішення справи в суді;
Підбір законодавчої бази під конкретну правову ситуацію (Рада, «Ліга-Закон»);
Висування письмових претензій боржникам;
Складання позовних заяв з різних підстав;
Нерозголошення інформації стосовно справ клієнтів;
Листування з державними органами, банками, фінансовими компаніями, страховими компаніями;
Інші обов’язки, що прямо пов’язані з юридичною діяльністю.

Практикант

з 06.2009 по 07.2009 (1 місяць)
Відділ Державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у місті Києві, Київ (Державні організації)

- За період з 22.06.2009 р. по 04.07.2009 р. пройшов навчальну практику у відділі Державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у місті Києві

Практикант

з 02.2009 по 03.2009 (1 місяць)
Деснянська районна у м. Києві державна адміністрація, Київ (Державні організації)

- У 2009 році пройшов практику в Деснянській районній у м. Києві державній адміністрації

Освіта

Академія муніципального управління

Правознавство, Київ
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

- У 2011 році отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Право» та здобув кваліфікацію бакалавра права в Академії муніципального управління (державному вищому навчальному закладі IV-го рівня акредитації м. Київ).
- У 2012 році успішно закінчив Академію муніципального управління і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію магістр права.
- За час навчання в Академії муніципального управління отримав дипломне посвідчення з функціональної спеціалізації «Державне управління та місцеве самоврядування», пройшов практику в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Знання і навички

Стресостійкість Знання законодавства України ЛІГА:ЗАКОН Впевненість Знання держ. реєстрів Знання процесуального права Претензійно-позовна робота Знання цивільного законодавства Представництво в судах Складання процесуальних документів Укладання договорів Аналіз компаній на YouControl Комунікабельність Знання правових баз даних Знання адміністративного права Знання кримінального права

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ:

- З 2009 р. до 2015 р. член ВО Комітет конституційно-правового контролю України.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

- Характер спокійний, урівноважений, має активну життєву позицію, палко й аргументовано відстоює свої погляди, чесний, відповідальний та пунктуальний, проявляє дбайливе ставлення до ділових паперів, вміє аналізувати та логічно мислити, має організаторські здібності, вміє вести переговори, має постійне бажання навчатись та самовдосконалюватись, має підвищену стресостійкість.

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ:

- Має Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.
- Вільно володіє українською та російською мовами, англійською мовою володіє в межах академічного курсу.
- Має практичний досвід роботи з ПК (Microsoft Office Word, Office PowerPoint, Office Excel) та користування програмою «Ліга-Закон», «Правосуд», пошуковою системою Єдиного державного реєстру судових рішень, онлайн сервісами «ОПЕНДАТАБОТ», YouControl, має практичний досвід користування системою 1С, Edoc, має практичний досвід використання ресурсу warcrimes.gov.ua щодо повідомлень про військові злочини вчинені державою-агресором по відношенню до громадян та юридичних осіб України.
- Є автором 3-х надрукованих у збірнику матеріалів Щорічних міжвузівських науково-теоретичних конференцій наукових статей.
- Постійно приймає участь у семінарах, що присвячені практичній діяльності адвокатури, роботі суду, представництву у цивільному, адміністративному та господарському процесі, процесу доказування, проведенню негласних слідчих дій у кримінальному провадженні, у зустрічах з представниками Офісу Генерального прокурора з питань проблематики фіксації та розслідування військових злочинів вчинених проти фізичних та юридичних осіб в результаті військової агресії РФ проти України.
- У повному обсязі знає роботу суду, прокуратури, адвокатури, органів виконавчого провадження, проводе постійний моніторинг змін у Законодавстві України та вільно у ньому орієнтується.
- Має практичний досвід в рамках захисту клієнта по кримінальним провадженням в сфері злочинів проти власності (фізичних та юридичних осіб), корупційних правопорушень, злочинів проти життя, здоров’я особи, а також в сфері службових злочинів.
- Має подяку від керівництва Групи Компанії «Датагруп/Воля» за досягнення у складний період.
- Має організаційний досвід з координування роботи групи представників у справі та розроблення проекту лінії захисту клієнта.
- Має досвід роботи з підлеглими (молодший юрист та адвокат).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: