• PRO

Лариса

Администратор, медсестра, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старша медична сестра

з 03.2016 по нині (8 років 6 місяців)
Обласний дитячий ортопедотравматологічний санаторій, Харків (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Організація роботи середнього та молодшого медичного персоналу, контроль за дотриманням санітарно-гігієнічного та проти епідемічного режимів у закладі, складання графіків роботи та табелів обліку відпрацьованого часу, своечасне забезпечення закладу лікарськими засобами, матеріалами та деззасобами. Ведення обліково-звітної документації. Організація та проведення навчань середнього та молодшого медперсоналу. Організація направлення середнього медперсоналу на курси підвищення кваліфікації з подальшим складанням іспитів на отримання (підтвердження) кваліфікаційної категорії. За внесок у розвиток системи охорони здоров'я була нагороджена грамотами від Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту охорони здоров'я. Досвіт роботи на посаді старшої медичної сестри - 5 років.

Головна медична сестра

з 12.2002 по 12.2014 (12 років)
Луганський обласний будинок дитини, Луганськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Організація роботи середнього та молодшого медичного персоналу, контроль за дотриманням санітарно-гігієнічного та проти епідемічного режимів у закладі, складання графіків роботи та табелів обліку відпрацьованого часу, своечасне забезпечення закладу лікарськими засобами, матеріалами та засобами догляду за дітьми. Ведення обліково-звітної документації. Організація та проведення навчань середнього та молодшого медперсоналу. Організація направлення середнього медперсоналу на курси підвищення кваліфікації з подальшим складанням іспитів на отримання (підтвердження) кваліфікаційної категорії. За внесок у розвиток системи охорони здоров'я Луганщини не одноразово була нагороджена грамотами Департаменту охорони здоров'я та Обласної державної адміністрації. Досвіт роботи на посаді головної медичної сестри - 12 років.

Освіта

Луганське медичне училище

Медсестра, Луганськ
Середня спеціальна, з 1983 по 1985 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Організація охорони здоров'я. Курси головних медсестер, курси старших медсестер.

2009, 1 месяц; 2014, 1 месяц; 2019, 1 месяц

Знання і навички

  • Користувач ПК
  • Внутрішньовенні ін'єкції

Знання мов

Українська — просунутий

Додаткова інформація

Загальний стаж роботи - 36 років. З 1985 р. по 1994р. працювала у Луганській обласній клінічній лікарні медичною сестрою хірургічного та кардіохірургічного віддідень. З 1995р по 2002 р. - медична сестра дитячого санаторію Фонда "Дорослі- дітям Чорнобиля". З 2002р. по 2014 р. працювала головною медичною сестрою Луганського обласного будинку дитини № 2. З березня 2016 року та по теперішній час працюю старшою медичною сестрою Харківського обласного дитячого ортопедотравматологічного санаторію.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: