Резюме від 8 грудня 2022 PRO

Наталія

Керівник відділення, відділу, заст. керівника, головний, провідний спеціаліст, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Марганець
Готовий працювати:
Марганець, Нікополь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний економіст підприємства

з 10.2011 по 01.2022 (10 років 3 місяці)
Державне підприємство"Марганецьке лісове господарство", Марганец (Лісова промисловість, лісообробка)

Організація та вдосконалення економічної діяльності підприємства, спрямованої на підвищення продуктивності праці, ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції. Управління та координація діяльності всіх підрозділів підприємства щодо складання планів економічного розвитку. Складання поточних планів за видами діяльності, складання річних фінансового плану та виробничо-фінансового плану підприємства. Контроль за ходом виконання планових завдань, проведення комплексного економічного аналізу та оцінки наслідків виробничо-господарської діяльності підприємства та його підрозділів.Формування ціни продукцію підприємства. Забезпечення правильності застосування тарифних ставок, норм виробітку, посадових окладів, кошторисно-штатної дисципліни, удосконалення форм та системи оплати праці та матеріального стимулювання. Розробка колективного договору. Складання кошторисів на бюджетне фінансування та контроль його виконання. Своєчасне подання звітів про результати економічної діяльності у відповідні органи. Організація та проведення публічних закупівель на підприємстві.

Провідний економіст Back-office

з 02.2010 по 10.2010 (8 місяців)
Донецьке регіональне управління ПАТ КБ "Приватбанк", Донецьк (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківське обслуговування, зарахування всіх видів поповнень на карткові та поточні рахунки клієнтів, взаємодія з підприємствами та організаціями із зарплатних проектів, контроль та моніторинг залишків незарахованих коштів, просування всіх видів банківських продуктів (крос-продажу).

Керівник передпроцессингового центру/Зам.рук.Департаменту роздрібного обслуговування фіз.осіб

з 04.2007 по 02.2010 (2 роки 10 місяців)
Горлівська філія Приватбанку, Горлівка (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківське обслуговування, продаж банківських продуктів, організація центру, підбір та навчання персоналу, управління та координація роботи центру, контроль зарахувань усіх видів поповнень на рахунки клієнтів, взаємодію з підприємствами та організаціями із зарахування, відкриття картрахунків клієнтам.

Провідний менеджер з банківського обслуговування фізичних осіб

з 01.2004 по 04.2007 (3 роки 3 місяці)
Горлівська філія Приватбанку, Горлівка (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківські продукти; координація роботи відділу з банківського обслуговування фіз. осіб: продаж банківських продуктів, відкриття та обслуговування зарплатних, пенсійних, соціальних, особистих карткових рахунків, оформлення та видача кредитних карток, оформлення депозитів фіз.осіб., грошові перекази; логістика карт, моніторинг овердрафтів, аналіз роботи відділу із залучення клієнтів та продажу послуг, залучення клієнтів на зарплатні проекти, іпотеку, авто в кредит, крос-продажу

Освіта

Донецький національний університет

Економіка підприємства, Донецьк
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки)

Горловский автотранспортный техникум

Бухгалтер, факультет бухгалтерского учета и анализа хозяйственной деятельности предприятий, Горлівка
Незакінчена вища, з 1994 по 1997 (3 роки)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Активна життєва позиція, досвід успішного продажу банківських продуктів, успішне та результативне управління економікою підприємства, гарні комунікативні навички.Особисті якості: відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, швидке навчання, активність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: