• PRO

Олександр

Технолог м'ясо-ковбасного виробництва

Розглядає посади:
Технолог м'ясо-ковбасного виробництва, Технолог харчової промисловості
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
37 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний Технолог

з 07.2023 по нині (2 роки 1 місяць)
ФЗП, ТОВ, Кропивницький (Харчова промисловість)

Організовую та здійснюю контроль технологічного процесу виробництва заморожених напівфабрикатів відповідно до внутрішніх стандартів якості та безпеки харчових продуктів.

Розробляю та впроваджую ресурсо- та енергоефективні технології, спрямовані на зниження собівартості продукції та оптимізацію виробництва.

Оптимізував наявні технологічні процеси, що дозволило підвищити продуктивність / зменшити втрати / скоротити час виробничого циклу (уточніть за можливості конкретний результат).

Ініціював розробку та запустив у виробництво нові види продукції відповідно до ринкових запитів та зворотного зв’язку від клієнтів.

Проводжу вибір та апробацію нової сировини, включаючи затвердження постачальників і контроль відповідності технічним умовам.

Складаю рецептури, технологічні карти та специфікації, забезпечуючи їх відповідність нормативним вимогам.

Забезпечую контроль якості на всіх етапах виробництва, включаючи вхідний контроль сировини, процесний контроль та оцінку якості готової продукції.

Головний технолог підприємства

з 04.2019 по 02.2022 (2 роки 10 місяців)
Тов Пік і к, Харків (Харчова промисловість)

Розробив та підтримував у актуальному стані внутрішню документацію за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007; контролював дотримання вимог стандарту персоналом; успішно проходив державні перевірки та аудити сертифікації.

Розробив нові рецептури продукції з оформленням технічних умов (ТУ) та технічних інструкцій (ТІ); забезпечив погодження та реєстрацію документації у відповідних державних органах.

Системно відстежував зміни у законодавстві та оперативно актуалізував нормативну документацію.

Впровадив систему оперативного контролю якості на всіх етапах виробництва; аналізував причини браку, впровадив коригувальні заходи, що зменшили відсоток браку.

Розглядав рекламації та здійснював роботу з удосконалення якості продукції за їх результатами.

Головний технолог

з 01.2017 по 04.2019 (2 роки 3 місяці)
ТОВ Хай рок, Кропивницький (Харчова промисловість)

Запустив підприємство з «нуля»: здійснив підбір технологічного обладнання та сформував команду виробничого персоналу.

Розробив та впровадив асортимент ковбас, м’ясних делікатесів, сосисок та сардельок, включаючи рецептури, технології та нормативну документацію.

Впровадив лінійку продукції економ-сегменту, яка була конкурентоспроможною на ринку та дозволила розширити клієнтську базу.

Забезпечив стабільну роботу виробництва відповідно до вимог якості та безпечності харчових продуктів.

Технолог

з 03.2015 по 01.2017 (1 рік 10 місяців)
Тов "Мясний стандарт", Кропивницький (Випуск м'ясо-ковбасних виробів.)

Впровадження снекової групи з мяса (мясні чіпси), ковбасок без оболонковими. Виробництво шинок з курячого мяса, та свинини дешевого сегменту.

Технолог

з 08.2013 по 03.2015 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Тавр плюс", Бахмут (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Розробка та впровадження сирокопчених та сиров'ялених ковбасних виробів та виробів з м'яса.

Технолог

з 05.2013 по 08.2013 (3 місяці)
АПК "Бекон", Донецьк (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Готувач фарша

з 01.2013 по 05.2013 (4 місяці)
Мк Соколовский мясокомбинат, Кировоград (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Апаратник термокамер

з 08.2011 по 01.2013 (1 рік 5 місяців)
МК Ятрань, Кропивницький (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Освіта

Сумський Національний Аграрний Укніверситет

Інженер технолог зі зберігання та переробки та консервування м'яса, Суми
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 10 місяців)

Знання і навички

  • Наявність досвіду та знань по запуску підприємств.

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Наявність досвіду та знань по запуску підприємств (розстановка приміщень згідно норм, підбір обладнання, прорарухунок собівартості продукції, підбір та навчання персоналу).

Досвід в організації та проведенні заходів щодо усунення випуску браку готової продукції на харчовому підприємстві, а так само досвід у вивченні та впровадженні в промислове виробництво нових видів готової продукції з вимог ринку.

Розробка та впровадження ковбасних виробів, снекової групи та напівфабрикатів які відповідають ринковій тенденції.

Знання інноваційних методик виробництва ковбасних виробів.

Розробка та впровадження нормативної документації (ТУ, ТІ), знання норм НASP та впровадження їх виробництво.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: