Резюме від 21 березня 2023 PRO

Олександр

Технолог м'ясо-ковбасного виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головгний технолог

з 01.2017 по нині (7 років 5 місяців)
ТОВ Хай рок, Кропивницкий (Випуск м'ясо-ковбасних виробів.)

Запуск підприємства, підбір обладнання та персоналу, розроблення асортименту ковбасних, та м'ясних делікатесів, сосисок та сардельок впровадження у виробництво та відпрацювання. Розробка економ сигменту продукції, що конкурентно спроможна на ринку.

Технолог

з 03.2015 по 01.2017 (1 рік 10 місяців)
Тов "Мясний стандарт", Кропивницький (Випуск м'ясо-ковбасних виробів.)

Впровадження снекової групи з мяса (мясні чіпси), ковбасок без оболонковими. Виробництво шинок з курячого мяса, та свинини дешевого сегменту.

Технолог

з 08.2013 по 03.2015 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Тавр плюс", Бахмут (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Розробка та впровадження сирокопчених та сиров'ялених ковбасних виробів та виробів з м'яса.

Технолог

з 05.2013 по 08.2013 (3 місяці)
АПК "Бекон", Донецьк (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Готувач фарша

з 01.2013 по 05.2013 (4 місяці)
Мк Соколовский мясокомбинат, Кировоград (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Апаратник термокамер

з 08.2011 по 01.2013 (1 рік 5 місяців)
МК Ятрань, Кропивницький (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Освіта

Сумський Національний Аграрний Укніверситет

Інженер технолог зі зберігання та переробки та консервування м'яса, Суми
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 10 місяців)

Знання і навички

Наявність досвіду та знань по запуску підприємств.

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Наявність досвіду та знань по запуску підприємств (розстановка приміщень згідно норм, підбір обладнання, прорарухунок собівартості продукції, підбір та навчання персоналу).

Досвід в організації та проведенні заходів щодо усунення випуску браку готової продукції на харчовому підприємстві, а так само досвід у вивченні та впровадженні в промислове виробництво нових видів готової продукції з вимог ринку.

Розробка та впровадження ковбасних виробів, снекової групи та напівфабрикатів які відповідають ринковій тенденції.

Знання інноваційних методик виробництва ковбасних виробів.

Розробка та впровадження нормативної документації (ТУ, ТІ), знання норм НASP та впровадження їх виробництво.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: