Резюме від 5 лютого 2020 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3351763

Фахівець з безпеки та якості продуктів, впровадження НАССР, ISO22000, 9001, FSSC

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з безпеки готового продукту (НАССР лідер)

з 08.2017 по нині (6 років 9 місяців)
Харчова промисловість

• Розробка та координація процесів, що впливають на безпеку харчових продуктів:
• Розробка та координація схеми аналізу ризиків та контролю критичних точок (НАССР - плани), схеми моніторингу якості продукції (QMS), інструкції та іншу необхідну документацію згідно вимог компанії Nestle та вимог міжнародних стандартів стосовно харчових продуктів з метою випуску безпечної продукції;
• Координація управлінням алергенами;
• Координація запобігання потрапляння сторонніх предметів в продукт;
• Координація діяльності НАССР-групи, відповідальної за безпеку продукції, ведення протоколів та іншої необхідної документації;
• Розробка НАССР-планів, схем моніторингу якості продукції, інструкцій та іншу необхідну документацію.
• Валідація роботи металодетекторів, рентгенівської установки, ефективності та періодичності контролю та калібрування технічних засобів в контрольних та критичних контрольних точках;
• Підтримка відповідності системи FSSC22000 (ISO22000, ISO/TS22002,та додаткові вимоги), стандарту ISO9001.
• Координація управлінням по запобіганню харчовому шахрайству (Food Fraud);
• Участь в оцінці та складанню плану по запобіганню біотероризму.
• Відповідальність за управління невідповідностями готового продукту на фабриці, запровадження коригувальних та запобіжних дій. Розгляд й проведення аналізу причин невідповідностей, кризових ситуацій, зауважень внутрішніх/зовнішніх аудитів, скарг споживачів, відхилень від НАССР-планів в процесі виробництва що впливають на безпеку продукції;
• Координація та аналіз скарг споживачів та клієнтів;
• Координація підготовки продукції підприємства до серифікації HALAL.
• Проведення навчання з питань безпеки та якості готової продукції, вимог особистої гігієни та промсанітарії , вимог GMP (Хороша Виробнича Практика);
• Планування, проведення аудитів безпеки на підприємстві. Контроль виконання плану усунення недоліків.
• Виконання роботи в ролях системи GLOBE/SAP відповідно до призначення посади.
• Керування документами Інтегрованої системи менеджменту (виробничої безпеки, професійного здоров’я та охорони навколишнього середовища).
• Забезпечення підтримки впровадження Інтегрованої Системи Менеджменту (виробничої безпеки, професійного здоров’я та охорони навколишнього середовища)

Фахівець з якості (сировини)

з 07.2013 по 08.2017 (4 роки 1 місяць)
ПрАТ «Волиньхолдінг», Луцк (Харчова промисловість)

• Організація вхідного контролю сировини. Перевірка та прийняття рішення щодо можливості використання партій сировини за результатами їх вхідного контролю та моніторингу. Перевірка відповідності вимогам закупівельних специфікацій. Відповідність вимогам українського та європейського законодавства;
• Створення та узгодження з постачальниками закупівельних специфікацій для сировини ;
• Створення та узгодження з постачальниками вимог законодавства України та Європи по безпеці матеріалів ;
• Здійснення контролю та перевірки супровідної документації від постачальників сировини;
• Проведення внутрішніх аудитів;
• Участь в аудитах постачальників сировини. Участь у проекті з розвитку постачальників шляхом надання консультацій, щодо якості та безпечності сировини;
• Управління невідповідностями неякісної сировини, робота з постачальниками по закриттю невідповідностей. Проведення аналізу причин виникнення невідповідностей. Розробка коригувальних дій по невідповідностях та відслідкування їх ефективності.
• Опрацювання скарг споживачів та покупців, що стосуються якості сировини;
• Організація моніторингу сировини в незалежних лабораторіях (в українських та європейських) на відповідність вимогам безпеки харчового продукту ( перевірка на контамінацію сировини) ;
• Розробка процедур, стандартів та іншої документації, що стосується контролю якості;
• Участь в підтримці та покращенні програм якості, безпечності: NQMS, NFSMS, ISO 9001, FSSC 22000.
• Участь в підготовці до акредитації лабораторії вимогам стандарту ISO17025. Розробка та впровадження інструкцій по якості, настанови, політики з якості вимірювальної лабораторії відповідно вимог стандарту ISO17025.
• Виконання компетеної роботи в ролях системи GLOBE/SAP відповідно до призначення посади. Cтворення інспекційних планів в системі SAP та впровадження схеми моніторингу якості сировини (QMS) ;
• Забезпечення процедури прослідкованості від готової продукції до постачальників сировини;
• Участь в засіданнях HACCP команди (Система аналізу ризиків та контролю у критичних точках) в межах відповідальності за посадою;
• Проведення навчання з питань якості та безпечності сировини;
• Організація процесу перевірки партій сировини на інспекційному столі з металодетектором (розробка інструкцій та стандартів по сортуванню сировини, проведення навчань для сортувальників сировини, перевірка ефективності процесу сортування) ;
• Підтримка процесу розвитку нового продукту шляхом співпраці з відділом розвитку продукції з питань якості сировини;
• Використання в роботі методиками вирішення проблем GSTD (Go-See -Think-Do).
• В рамках впровадження на фабриці ТРМ, є учасником колони Goal Eligment (Узгодження цілей). Проведення навчань в рамках підтримки ініціативи NCE.

Інженер - лаборант вимірювальної лабораторії з контролю виробництва

з 11.2012 по 07.2013 (8 місяців)
ПрАТ «Волиньхолдінг», Луцк (Харчова промисловість)

•Проведення щоденних дегустацій сировини;
•Розробка стандартів, ,інструкцій, сенсорних специфікацій на сировину по проведенню сенсорної оцінки сировин;
•Проведення тренінгів з питань елементів сенсорної оцінки сировини.
•Організація та проведення моніторингу сировини на відповідність вимог по якості сировини;
•Контроль наявності та приготування реактивів у вимірювальній лабораторії з контролю виробництва;
•Організація та участь у проходженні тесту на професійність ( Р-тест).

Лаборант хімічного аналізу вимірювальної лабораторії з контролю виробництва

з 06.2008 по 11.2012 (4 роки 5 місяців)
ПрАТ «Волиньхолдінг», Луцк (Харчова промисловість)

•Відбір зразків та проведення фізико-хімічного аналізу готової продукції на відповідність вимогам по якості;
•Проведення фізико-хімічного аналізу сировии на відповідність вимогам по якості;
•Участь у проходженні тесту на професійність ( Р-тест) ;
•Аналіз референсних зразків. статистична обробка результатів в програмі Q-stat;
•Актуалізація та створення внутрішніх лабораторних інструкцій.

Освіта

Волинський Національний Університет ім. Лесі Українки

Хімічний факультет,спеціальність "Хімія", Луцк
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифікат проходження курсу "Основні положення вимог схеми FSSC 2000.Верифікація FSMS 22000 при проведенні внутрішніх аудитів"

листопад 2014

Тренінг "ISO/IEC17025:2005, ISO19011:2011.Quality System Management Internal Auditor"

березень, 2017 рік

Перехід на нову схему сертифікації FSSC22000

12-13 грудня 2017рік

• Проходження курсу «Перехід на нову схему сертифікації FSSC 22000»

12-13 грудня 2017рік

• Проходження тренінгу «Ситуаційне лідерство»

4-5 березня 2019р.

2Харчовий форум SGS: Вимоги схеми сертифікації FSSC22000. Новинки ISO2200:2018. Харчове шахрайство. Надзвичайні ситуації.

2019, 3 дні.

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач Internet MS Office Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook MS Visio САПР Активність Є досвід управління людьми на посаді "Керівник відділу якості"

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — середній
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: