Резюме від 8 травня 2024 PRO

Татьяна

Головний бухгалтер, економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 05.2012 по 06.2022 (10 років 1 місяць)
Державне підприємство "Дослідне господарство ІТСР ім. М. Ф. Іванова "Асканія-Нова" ННСГЦ з вівчарства", Аскания-Нова, Чаплинский р-он (Сільське господарство, агробізнес)

ведення бухгалтерського та податкового обліку, складання і подання фінансової, податкової та статистичної звітності контролюючим органам. Калькуляція собіварстості вирощеної продукції, та переробного виробництво в галузі рослинництва (зернові, технічні та кормові культури) та тваринництва (ВРХ, вівчарство, свинарство, племінні тварини). Розрахунки з заробітної плати. Розрахунки з постачальниками та підрядниками, з покупцями та замовниками в національній та іноземній валюті. Складання фінансових планів, планів розвитку підприємства, та аналіз виконання планів. Складання, підготовка та подання звітності на вимогу керівництва. Ведення обліку рахунків в банку в національній та іноземній валюті. Клієнт-банк різних банків України, в тому числі казначейсво. Керування та організація роботи бухгалтерського та економічного відділу підприємства (11 спеціалістів). Приймання безпосередньої участі в розробленні технологічних карт галузі рослинництва та планування розвитку тваринництва.

Головний бухгалтер

з 06.2009 по 05.2012 (2 роки 11 місяців)
ТОВ "Водоканал Асканія-Нова", Чаплинка (Послуги для населення та бізнесу)

ведення бухгалтерського та податкового обліку, складання та здача фінансової, податкової та статистичної звітності

Спеціаліст по обслуговуванню клієнтів (економіст)

з 06.2005 по 06.2009 (4 роки)
ПриватБанк Асканійське відділення, Чаплинка (Фінанси, банки, страхування)

обслуговування клієнтів : оформлення депозитів, кредитів, зарахування пенсії, заробітної плати, оформлення переказів коштів, обслуговування корпоративних клієнтів.

Освіта

Херсонський державний аграрний унівеситет

Економічний факультет, облік і податки, Херсон
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік)

здобула ступінь магістра

Одеський Державний Аграрний Університет

Економічний факультет, облік і аудит, Одесса
Вища, з 2006 по 2008 (2 роки)

Каховський державний аграрний технікум

Економічний факультет, бухгалтерський облік, Каховка
Середня спеціальна, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК M.E.Doc Клієнт-Банк MS Excel Відповідальність 1С:Бухгалтерія BAS Бухгалтерія Бест-Звіт Знання ПКУ FREDO Звіт Комунікабельність Цілеспрямованість Економічний аналіз виробництва План-факторний аналіз Облік ПДВ Розблокування податкових накладних Ведення первинної бухгалтерської документації Бухгалтерський облік (виробництво) Ведення податкового обліку Складання калькуляційних карт Ведення бухгалтерії ФОП

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

цілеспрямованість, пунктуальність, чесність, порядність, сумлінність, комунікабельність, вміння працювати з великим об'ємом інформації і доведення розпочатої справи до завершення, вміння слухати і переконувати, вміння працювати в команді, стресостійкість, ініціативність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: