Ігор
Шеф-піцайоло, 20 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Житомир
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3379755
Досвід роботи
Стариший піцейоло- керуючий
з 04.2021 по нині
(3 роки 2 місяці)
Pizzeria Presto, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Розробка нових піц і введення їх в меню. Здійснення керівництва персоналу. Приготування страв з дотриманням технологічних норм". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів.
Здійснюю прийом та звільнення співробітників, проводив співбесіди. Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.
Піцейоло
з 10.2020 по 03.2021
(5 місяців)
Go pizza, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування піци і салататів, ведення переобліку, прийом товару, тримання кухні в чистоті. Слідкування за терміном придатності продуктів і строків реалізації
Су-шеф
з 06.2020 по 10.2020
(4 місяці)
Хочу з'їсти, Житомир (Кафе, піцерія)
Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Ведення переобліку. Здійснення керівництва персоналу. Тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми.
Кухар-універсал
з 05.2019 по 10.2019
(5 місяців)
Bayron, Житомир (Гастро-паб)
Віддавати страви згідно з рецептурою, слідкувати за термінами придатності продукції, тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми. Прийом товару, ведення переобліку.
Су-шеф
з 12.2018 по 04.2019
(4 місяці)
New York Street Pizza, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.
Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Здійснення керівництва персоналу. Приготування страв з дотриманням технологічних норм" піца, салати, гарячі страви, гриль". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів.
Піцейоло
з 12.2018 по 05.2019
(5 місяців)
Silvio D'Italia, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
https://silvio-ditalia.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral
Обов'язки
Старший зміни, старший піцейоло
Приготування піци
Дотримання технології приготування піци, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери за для максимального задоволення потреб відвідувачів.
Кухар універсал, піццейоло
з 11.2017 по 10.2018
(11 місяців)
Pizzeria Mateo,, Польща, м.Познань (https://www.facebook.com/MateoPozna%C5%84-Strzeszyn-Grecki-Kuchnia-w%C5%82oska-240413619737001/)
Приготування страв з дотриманням технологічних норм" піца, салати,пасти, гарячі страви, гриль". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів. Забезпечення санітарного стану робочого місця
Су-шеф
з 07.2016 по 11.2017
(1 рік 4 місяці)
Острів Розваг. Ресторан Кариби, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Ведення переобліку. Здійснення керівництва персоналу. Відповідальність за страви і введення нових страв в меню. санітарний стан кухні.
Кухар універсал
з 03.2016 по 07.2016
(4 місяці)
Чілі Бар, Житомир (Послуги для населення та бізнесу)
Віддавати страви згідно з рецептурою, слідкувати за термінами придатності продукції, тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми.
Піццайола
з 06.2014 по 06.2015
(1 рік)
Острів розваг, ресторан Кариби (http://www.ostriv-rozvagh.com.ua/restoran.html), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки
Відповідальний за видачу страв, за приготування страв та технологічні норми і санітарний стан процесу.
Піццайола
з 06.2010 по 07.2014
(4 роки 1 місяць)
Піцерія Маріо (http://mariopizza.com.ua/), житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки
Старший зміни, старший піцейоло
Приготування піци
Дотримання технології приготування піци, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери за для максимального задоволення потреб відвідувачів.
Освіта
Житомирський професійний ліцей харчових технологій. (Україна , Житомир ) Год окончания 2010 Кухар-пекар, Кваліфікований-робітник
Кухар-пекар, Житомир
Середня спеціальна, з 2009 по 2010 (8 місяців)
Житомирський державний університет імені Івана Франка
Менеджмент, Соціально психологічний факультет, Житомир
Незакінчена вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)
Знання і навички
Знання мов
- Польська — вище середнього
- Російська — просунутий