Резюме від 3 травня 2024 PRO

Александр

Виконроб, майстер, постачальник, завгосп, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник,засновник.

з 03.1995 по 06.2010 (15 років 3 місяці)
п.п.мастер., Хмельницкий (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

керівник.регіональний мененжер компанії TIVA україна,директор комплексу автомийок АКВАСТРАДА.Прораб тов.Унібуденерджі сервіс. м.Київ.Керівник Хмельницького підрозділу компанії "Сінергія" Дніпро.Майстер виробничого навчання пту№9 м.Хмельницький.

Освіта

киси

Сантехнічний,інжинер теплотехнік, Київ
Вища, з 1989 по 1995 (6 років)

заочник.(працював і вчився,як всі люди при союзі)

Додаткова освіта та сертифікати

постійно відвідую семінари які проводять в нас провідні західні фірми.

кожен рік.

Знання і навички

Користувач Internet Професіонал

Знання мов

  • Польська — середній
  • Українська — середній
  • Російська — середній

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

повний енергії і сил.невибагливий але вимогливий,порядний,дисціплінований,пунктуальний,відповідальний.Вчився в Новоушицькому сільгосп технікумі на механічному факультеті,потім заочно в КІСІ.працював в пту №9 м.Хмельницький майстром виробничого навчання,потім працював завскладом в РАЙОНО,потім оформився приватним підприємцем.Займався системами опалення,водопостачання,водовідводу,помягшення води,системи скріпленої теплоізоляції будинків,гідроізоляції фундаментів, системами опалення, бассейнами,саунами,системами автополиву і всім що повязано з теплом і водою в будівництві. Веду обєкти з оздоблювальними роботами , та багато іншого в будівництві. Маю посвідчення водія всіх категорій(ВСDE).Стаж водіння без дтп більше 25років.Працював на посаді керівника Хмельницького підрозділу Дніпровської МБК СІНЕРГІЯ, здійснювали технічне обслуговування обладнання та будівельно монтажні роботи сітки супермаркетів АТБ.Працював в компанії TIWA-Україна,регіональним мененжером,працював директором комплексу автомийок *АКВАСТРАДА*, працював прорабом в компанії UNIBUDENERGI SERVIS, маю великий досвід роботи з людьми. Все життя за рульом різних автомобілей, величезний досвід водія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: