Резюме від 16 листопада 2016

Валентин

Строитель, 75 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бригадир (строитель)

з 09.2009 по 04.2016 (6 років 7 місяців)
Без названия, Торонто (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Відповідаю за закупку, доставку, якість матеріалу, контролюю проведення робіт, надаю консультації та допомогу в зведенні об'єктів та їх оздобленні, ведення бухгалтерія та видача заробітної плати.
-Якісне та своєчасне виконання покладених функцій, закріплені розділи робіт і доручені виробничі завдання.
- Забезпечення раціональної розстановки кадрів фахівців відділення, здійснення роботи по закріпленню кадрів з урахуванням представлених можливостей і прав.
- Неухильне дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, вимог виробничої та планової дисципліни.
- Прояв прикладів творчого, ініціативного підходу до справи, сумлінності і працьовитості, дотримання морально-етичних норм.
- Врахування думок і пропозицій співробітників та заказників.
- Уважне ставлення до потреб і запитів співробітників.
- Здійснення діяльності, спрямованої на контроль технічної частини будівель і споруд.

Досягнення: маю велику кількість заказників по всій Україні.

Освіта

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного Університету цивільного захисту.

Пожежної безпеки. Рятівник-пожежний (спасатель-пожарний), Черкассы
Вища, з 2009 по 2015 (5 років 10 місяців)

Під час навчання мав звання сержанта відповідав за особовий склад у кількості 10 осіб, приймав громадян, проводив інформаційно-роз'яснювальну роботу з населенням міста та району, надавав інформацію чи коментував ситуацію пов'язану зі службовою діяльністю, які траплялися.

Додаткова інформація

1 рік 10 місяців працював на посаді інспектора групи запобігання надзвичайним ситуаціям 1-ДПРГ ГУ ДСНС України у Київській області у званні старшого лейтенанта служби цивільного захисту.
За службовими обов’язками займався перевіркою об’єктів виробництва, збіром інформації, документації про дані підприємства, контролював чітке виконання функціональних обов`язків з боку особового складу.


Неофіційна робота
На меблевій фірмі працював 8 років. Займався обтяжкою, перетяжкою, виготовленням та ремонтом мебелі під заказ з матеріалу деревно-стружкової плити.

7 років працював у бригаді будівельників та ремонтників. Займався зовнішнім утепленням фасадів, кладкою цегли, заливанням фундаменту, встановленням заборів, також виконував такі внутрішньо оздоблювальні роботи як: перетяжка стін та стелі, робота з гіпсокартоном, ламінатом, плиткою, обоями, встановлення побутової техніки, сантехніки.

Мав досвід у роботі по догляду за приватним будинком для відпочинку, за межами міста, понад 3 роки.




Особистісні якості
Комунікабельність, уважність, організаторські здібності, здатністі до швидкого навчання, уміння досягати цілі, працелюбність та сумлінність, якісно використовую свій робочий час, вмію правильно розподілити сили та засоби для успішного виконання поставленої задачі, проявляю розумну ініціативу, доручені завдання виконую якісно та в строк, характером спокійний, врівноважений, на зауваження керівників реагую вірно, своєчасно виправляю виявлені недоліки.



Захоплення
Читання, ПК, internet, активний відпочинок на природі, подоріжі на велосипеді, садоводство, кулінарія, виготовлення декоративних виробів, особливо, з дерева.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: