• PRO

Андрей

Шеф-кондитер

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд Шеф Кондитер

з 10.2023 по 04.2025 (1 рік 6 місяців)
Кондитерська Кецик, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф Кондитер

з 08.2022 по 09.2023 (1 рік 1 місяць)
Дніпровська Рів'єра, Ресторан GHOST, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

з 08.2021 по 02.2022 (6 місяців)
Апарт-готель Fontan Prestige, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

з 01.2021 по 08.2021 (7 місяців)
Fish Fetish, Frou Frou (Bulldozer Group), Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-кондитер

з 01.2020 по 01.2021 (1 рік)
Vero Vero, Toscana Grill (la famiglia), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка та впровадження десертного меню
- Розробка хлібів,булочок тощо.
- Розробка низькокалорійних та веганських десертів
- Робота з шоколадом, шоколадним декором
- Торти на замовлення
- Виготовлення цукерок у полікарбонатних формах
- Проведення інвентаризацій
- Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва та видачі
-Організація ефективної роботи персоналу

Шеф-кондитер

з 04.2019 по 01.2020 (9 місяців)
The CAKE, Київ (Харчова промисловість)

- Розробка низькокалорійних та веганських десертів
- Робота з шоколадом, шоколадним декором
- Торти на замовлення
- Виготовлення цукерок у полікарбонатних формах
- Проведення інвентаризацій
- Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва та видачі
-Організація ефективної роботи персоналу

Шеф-кондитер

з 01.2019 по 06.2019 (5 місяців)
кафе-кондитерська Picnic, Київ (Харчова промисловість)

Шеф-кондитер

з 06.2018 по 12.2018 (6 місяців)
Кондитерська "Delize", Київ (Харчова промисловість)

Шеф-кондитер

з 05.2016 по 06.2018 (2 роки 1 місяць)
Ресторан "Mur Mur", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

з 10.2015 по 05.2016 (7 місяців)
кафе-кондитерская "LAV", Київ (Харчова промисловість)

Старший кондитер

з 08.2014 по 09.2015 (1 рік 1 місяць)
Кондитерська "Paris", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кондитер

з 07.2012 по 09.2015 (3 роки 2 місяці)
Ресторан "Podkova", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Технолог виробничого цеху з виготовлення хлібобулочних виробів

з 05.2011 по 06.2012 (1 рік 1 місяць)
"ВКФ "Зірка Столиці", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

національний університет харчових технологій

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Київ
Незакінчена вища, з 2013 по 2016 (2 роки 9 місяців)

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Відвідував майстер класи Патріка Казула, Емануеля Амона, Ніколя Бусена, Жоана Мартана, Антоніо Башура та Андрія Дубовика.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: