Резюме від 8 травня 2023

Олександр

Технік-будівельник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Киевский Национальный Университет имени Т.Шевченка

Географический физгеограф/геоеколог, Киев
Вища, з 1993 по 1997 (3 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Остерский строительний техникум

1981=1985

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Буркевич Олександр Вілісович

Народився 3 вересня 1966 року в м. Остер, Козелецького р-ну, Чернігівської області.
Мешкає за адресою: м. Чернігів, вул. Ак. Павлова б. 15 кв. 85, т.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Після закінчення Остерської середньої школи № 1 був зарахований студентом Остерського будівельного технікуму, який успішно закінчив 1985 році. В 1989 році вступив до Природничого факультету Ніжинського державного педагогічного інституту (НДПІ).
В 1993 році шляхом переводу до іншого навчального закладу став студентом географічного факультету Київського університету ім. Т. Шевченка, який закінчив в січні 1997 року з присвоєнням кваліфікації спеціаліста географа-геоеколога, викладача.
В жовтні 1993 року за направленням управління у справах молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації пройшов навчання за програмою «Школа молодих політиків України» в Українському науково-дослідному інституті проблем молоді.
Трудову діяльність розпочав ще будучи студентом Остерського будівельного технікуму під час виробничої практики в ПМК-24 м. Бровари. Після закінчення технікуму за направленням поїхав працювати до ПМК-133 треста «Кіровоградсільбуд», звідки був призваний до лав Радянської Армії.
Після служби в Радянській Армії працював обмірником в Ніжинському міжміському бюро технічної інвентаризації (1988 – 1989).
1994 році був зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності в м. Ніжин.
В період з 1996 – 2005р. працював на керівних посадах в комерційних структурах.
З 2006 року був зарахований до штату управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради на посаду спеціаліста І-ої категорії інспекції державного архітектурно-будівельного контролю.
З березня 2008 року по червень 2008 року в результаті створення Інспекції держархбудконтролю, як органу центральної виконавчої влади працював на посаді головного державного інспектора.
З 2008 року по 2014 рік працював заступником начальника відділу Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Чернігівській області.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: