Резюме від 25 жовтня 2016

Ярослав

Викладач, науковий співробітник, менеджер, адміністратор, тренер, охоронець

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач історії

з 09.2014 по 06.2016 (1 рік 9 місяців)
Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, Луцк (Освіта, наука)

Освіта

Національний університет "Острозька академія"

Міжнародні відносини, історія, Острог
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Українська — початковий
  • Російська — початковий
  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Резюме

Шотік Ярослав Олександрович, 1992 р.н., м. Луцьк, неодружений, [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: 1) у 2013 р. закінчив навчання в Національному університеті «Острозька академія» за спеціальністю «історія» (факультет міжнародних відносин), отримав ступінь «бакалавр»;
2) у 2014 р. закінчив навчання в Національному університеті «Острозька академія» за спеціальністю «історія» (факультет міжнародних відносин), отримав ступінь «магістр».
Досвід роботи: працював викладачем історії України та всесвітньої історії в Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки з 01.09.2014 по 30.06.2016 р.
Громадська діяльність: 1) з 2010 р. – член Наукового товариства студентів і аспірантів ім. О. Оглоблина;
2) з 2011 р. очолюю секцію «історії України» Наукового товариства студентів і аспірантів ім. О. Оглоблина.
Особисті якості: спокійний, врівноважений, комунікабельний, цілеспрямований, відповідальний, стійкий до стресу, свої погляди відстоюю активно, аргументовано, виважено, вмію аналізувати та логічно мислити, раціонально використовую свій час, шкідливих звичок не маю, фізично розвинутий, займався близько 12 років спортом (дзюдо, самбо), підтримую себе у хорошій фізичній формі.
Додаткові відомості: рідна мова – українська, вільно володію російською, на достатньому рівні володію англійською та польською мовами. Вільний користувач ПК. Являюсь автором 7 статей в фахових наукових виданнях та декількох статей, вміщених на блозі Національного університету «Острозька академія». Активно беру участь у наукових конференціях, публікую тези своїх доповідей.
Наукові зацікавлення: історія України ХІХ-ХХ ст., вітчизняна та діаспорна українська історіографія, джерелознавство, архівознавство та інші СІД, міжнародні відносини ХХ-ХХІ ст., Україна в міжнародних відносинах ХХ-ХХІ ст., український національний рух ХІХ-ХХ ст., історія української державності та ін.
Кваліфікація: магістр історії, історик, викладач історії.
Професійні права: викладач вищого навчального закладу; науковий співробітник; співробітник музею, архівної та археографічної установ, екскурсійного бюро.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: