Резюме від 28 квітня 2017

Ірина

Администратор ресторана, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Перукар-модельєр

з 11.2016 по нині (7 років 6 місяців)
салон краси, Киев (обслуговування клієнтів, салон краси)

Задоволення потреб та побажань клієнтів, обслуговування.

Адміністратор кафе

з 12.2008 по 05.2016 (7 років 5 місяців)
ТОВ "Епіцентр К", Киев (Роздрібна торгівля)

контроль роботи персоналу (27 осіб); підтримка роботи залу, його господарська частина; закупка та списання товару; інвентаризація; організація та проведення банкетів.

Офіціант

з 02.2008 по 12.2008 (10 місяців)
Ресторан "Курени" Cart Blanh, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

зустріч, пропозиція, обслуговування гостей

Офіціант

з 05.2003 по 02.2008 (4 роки 9 місяців)
ресторан "Пельменниця" Козирна Карта, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

зустріч, пропозиція, продаж, обслуговування гостей

Перукар

з 03.1994 по 11.2000 (6 років 8 місяців)
Комунальне підприємство "Експрес", Житомир (Краса, фітнес, спорт)

Забезпечення потреб та гарного настрою клієнтів

Освіта

Полтавский университет потребительской кооперации

Товароведение. Товаровед., Житомир
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 8 місяців)

Професійно- технічне училище 20

Перукар, Житомир
Середня спеціальна, з 1993 по 1994 (6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Київський інститут підготовки кадрів промисловості

2016

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows Робота з оргтехнікою Водійські права кат. B Potamus

Додаткова інформація

Колесник Ірина Адамівна
Дата народження: 19.03.1976 ( 40 років)
Сімейний стан: розлучена, маю сина.
Адреса: Київська обл.,
м. Буча вул. Воїнів Інтернаціоналістів 16 а, кв.42.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Освіта: вища
з 2006 по 2009 рр. Полтавський університет споживчої кооперації. Факультет: “Товарознавство та комерційна діяльність”. Кваліфікація: товарознавець.
з 2002 по 2006 рр. Житомирський кооперативний технікум. Факультет: “Товарознавство та комерційна діяльність” Кваліфікація: товарознавець.

Періоди роботи:
з 2016 по травень 2016р. ТОВ “Епіцентр К” продавець непродовольчих товарів.
з 2009 по 2016 рр. ТОВ “Епіцентр К” адміністратор кафе.

Професійні знання та навики:
Знання ресторанного бізнесу, навики спілкування з гостями.
- контроль роботи офіціантів, барменів, обслуговуючого персоналу;
- ведення робочого табелю;
- контроль за збереженням матеріальних цінностей;
- проведення інвентаризації;
- списання та замовлення товару;
- прийом замовлення на проведення банкетів;
- підтримка роботи закладу в належному стані ( його господарська частина).
Причини переведення: скорочення.

з 2009 по 2009 рр. ресторан “ Курені” Carte Blanche, офіціант.
Причини звільнення: зміна роботи.

з 2005 по 2009 рр. ресторан “Пельменниця” Козирна карта, офіціант.
Причини звільнення: зміна місця проживання.

Додаткові відомості:
Українська, російська мова - вільно. ПК - досвідчений користувач ( повний пакет програм - Windows, MS Office, навігація в Internet, довідково - інформаційні програми, УКр-склад, Потамус ). Робота з офісною оргтехнікою. Маю водійське посвідчення, категорії В.

Особисті якості: Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, порядність. Вмію швидко приймати рішення і знаходити вихід із складних ситуацій, а також сприймаю нові ділянки роботи та адаптуюсь до нових вимог. Вмію праювати в колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: