Резюме від 12 лютого 2024 PRO

Богдан

Економіст, менеджер, керівник підрозділу, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Приймальник складу

з 02.2021 по 03.2023 (2 роки 1 місяць)
Новус, Київ (Роздрібна торгівля)

Перевірка якості, облік товару в програмному комплексі, контроль відповідності зберігання діючим вимогам. Продуктова та непродуктова групи.

Економіст з фінансової роботи1-ї категорії відділу бюджетування

з 12.2018 по 08.2019 (8 місяців)
Державне підприємство "АНТОНОВ", Київ (Машинобудування)

Аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства, факторний аналіз виконання бюджету руху грошових коштів.

Заступник керуючого магазином (адміністратор)

з 07.2017 по 10.2018 (1 рік 3 місяці)
ТОВ «ФОРА», торгівельна мережа "FOZZY GROUP", Київ (Роздрібна торгівля)

Адміністратор, старший касир, контроль відповідності торгівельної точки стандартам компанії, приймання товарів від постачальників, введення даних у програмні комплекси компанії, участь у відкритті нового маркету.

Спеціаліст, начальник відділення

з 10.2005 по 06.2015 (9 років 8 місяців)
ПАТ "АКБ "КИЇВ", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Посада: начальник відділення
Посадові обов'язки та функції: розвиток мережі відділень філії; загальне управління відділенням, у т.ч. організація та контроль роботи відділення та спеціалістів; взаємодія з підрозділами головної контори та сторонніми організаціями; проведення переговорів з клієнтами, надання консультацій; документальне оформлення операцій, пов’язаних з наданням послуг; аналіз та надання пропозицій керівництву стосовно тарифної політики банку в регіоні розташування відділення; планування роботи відділення; залучення потенційних клієнтів на розрахунково-касове обслуговування; продаж та обслуговування депозитів, відкриття поточних рахунків; касові операції, робота з грошовими переказами, зарплатними проектами; здійснення фінансового моніторингу контрагентів; ведення позабалансового обліку бланків та цінностей, забезпечення схоронності грошових коштів, печаток, штампів, ключів. Обслуговування банкоматів в межах наданих повноважень; обслуговування карткових рахунків. Забезпечення повноти юридичних справ контрагентів, архівування відповідно переліку статей номенклатури НБУ; контроль за виконанням вимог Н/БУ та чинного законодавства України. Дотримання вимог інформаційної безпеки. Активна участь у виробничих нарадах. Навчання співробітників. Самонавчання.

2006 р. – 2007 р.
Шевченківська філія АКБ «КИЇВ»
Посада: головний спеціаліст відділення
Посадові обов'язки та функції: Взаємодія з юридичними та фізичними особами – надання консультацій, ознайомлення з продуктами банку, підготовка пакету документів для укладення договорів на обслуговування. Документальне оформлення кредитних та депозитних договорів, виконання бухгалтерських проводок, супровід клієнтів на протязі періоду надання послуг. Обслуговування банкомату (ПТКС) в межах наданих повноважень; обслуговування карткових рахунків, операції з іноземною валютою. Ведення юридичних справ та підготовка документів до передачі в архів банку у відповідності до переліку статей номенклатури НБУ.

Жовтень 2005 р. – 2006 р.
Шевченківська філія АКБ «КИЇВ»
Посада: спеціаліст кредитного відділу філії
Посадові обов'язки та функції: Робота з юридичними та фізичними особами. Надання консультацій. Підготовка пакету документів для укладення договорів на видачу кредитів. Аналіз фінансового стану позичальника. Підготовка пропозицій щодо можливості кредитування клієнтів на розгляд кредитного комітету. Документальне оформлення договорів та супутніх бухгалтерських проводок протягом строку кредитування, супровід клієнтів на протязі періоду дії договору. Моніторинг кредитного портфелю філії на постійній основі. Перевірка стану застави за місцем її перебування. Банківські гарантії. Розрахунок грошових потоків, контроль динаміки фінансового стану позичальників.

Освіта

Київський Національний Економічний Університет

Менеджмент, економіка підприємства, Київ
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Економіка, фінансовий менеджмент, аналіз господарської діяльності підприємства

Додаткова освіта та сертифікати

Навчальний центр ТОВ "Фора"

2017, 3 місяці

Платформа он-лайн курсів Prometheus, економіка

2020 рік, 2 місяці

Знання і навички

Користувач ПК Банківські програми

Рекомендації

Рекомендації можуть бути надані за потреби

Рекомендації можуть бути надані за потреби

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: