Резюме від 2 жовтня 2017

Сергій

Інженер-електрик, електромонтажник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

майстер з ремонту та обслуговування електроустаткування

з 04.2010 по 08.2016 (6 років 4 місяці)
ПАТ "РІВНЕАЗОТ", Ровно (хімічна промисловість, виробництво адипінової кислоти)

На підприємстві отримав спеціальністі: електромеханік з ліфтів, стропальник 3-го розряду, машиніст вантажопіймальних механізмів, що керуються з підлоги до10т.

Освіта

Луцький національний технічний університет (ЛНТУ)

Енергоощадний, електротехнічні системи електроспоживання, Луцк
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

В 2003р. закінчив Рівненський професійний ліцей і здобув професію електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду. В цьому ж році пішов працювати електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду на ЗАТ "Рівненський ливарний завод". В 2004 отримав 5 розряд. В 2005р. вступив в Луцький національний технічний університет. Після зупинки виробництва в 2008р.влаштувався на роботу на приватне підприємство "ПАТАР" електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування 5 розряду. В 2010р.влаштувався на ПАТ "РІВНЕАЗОТ" електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування 5 розряду. В 2011р. закінчив навчання, здобув повну вищу освіту і отримав кваліфікацію інженер-електрик. В 2012р. отримав 6 розряд. В 2013 отримав посаду майстра з ремонту електроустаткування цеху з виділення адипінової кислоти (АК-2). Маю посвідчення водія категорії "В".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: