Резюме від 26 лютого 2024

Дмитро

Системний адміністратор, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Спеціалізація:
Збирання, модернізація та ремонт комп'ютерів і ноутбуків, встановлення і налаштування ОС (Windows, MacOS, Ubuntu) і супутніх програм, базове встановлення і налаштування серверів на базі Windows Server, CentOS + ISP manager, CentOS + CWP, налаштування активного мережевого обладнання, адміністрування мереж, відновлення втраченої інформації. Розробка, доопрацювання, підтримка сайтів.

Досвід роботи:
2002 р. – помічник по налагодженню та обслуговуванню комп'ютерів, периферії і LAN в пенсійному фонді Голосіївського р-ну м. Києва.

2004 - 2006 рр. – робота на адміністративних і керівних посадах, не пов'язана з комп'ютерами.

2007 – 2014 РР. – майстер в сервісному центрі з ремонту комп’ютерної техніки. Основні обов'язки: діагностика і усунення несправностей як на апаратному рівні так і по програмному забезпеченню, налаштування локальних мереж, консультація і підтримка клієнтів з технічних питань.

2011-2012 РР. – системний адміністратор у ПП «Ареф'єва». Основні обов'язки: підтримка локальної мережі та парку комп’ютерів в робочому стані, підтримка та наповнення сайту підприємства, підключення та налаштування нестандартного виробничого обладнання до комп’ютерів користувачів, замовлення штрих-кодів на продукцію, розробка схематичних зображень у COREL DRAW і PHOTOSHOP, побудова креслень на базі ПО «GERBER».

2012-2013 РР. - системний адміністратор в ТОВ «ХАРІС». Основні обов'язки: підтримка локальної мережі і комп'ютерної техніки у робочому стані, підтримка сайтів та їх наповнення, навчання та допомога з питань IT співробітників, створення та розсилка рекламних пропозицій що до продукції фірми.

2014 Р. - системний адміністратор в ПрАТ "Національна гомеопатична спілка ".
Основні обов'язки: адміністрування 2х серверів (WIN server 2003), підтримка мережі та комп'ютерної техніки в робочому стані, допомога з питань IT співробітникам фірми.

2013-2015 РР. – системный администратор в "OPTICUSS-Ukraine". Основні обов'язки: адміністрування сервера (WIN Server 2003), підтримка локальної мережі та комп'ютерної техніки в робочому стані, допомога з питань IT співробітникам фірми.

2015-2016 РР. - оператор з обробки інформації та програмного забезпечення ТОВ "Базис" (центр цифрової сертифікації). Основні обов'язки: надання технічної підтримки клієнтам організації та допомогу під час вирішення нестандартних ситуацій при роботі з програмним продуктом організації.

2016 Р. - системний адміністратор в ТОВ "Текстиль-Контакт". Основні обов'язки: підтримка локальної мережі та парку комп'ютерної техніки в робочому стані, допомога з питань IT співробітникам фірми.

2017 Р. - Системний інженер відділу комп'ютерних технологій навчання та дистанційної освіти НМУ імені О. О. Богомольця. Основні обов'язки: підтримка та прокладка локальної мережі, налаштування активного мережевого обладнання та підключення нових WI-FI точок доступу, підтримка парку комп'ютерної техніки в робочому стані, участь в впровадженні інформаційної системи "Доктор Елекс", допомога з питань IT співробітникам університету.

2017 Р.- ПО ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС - сервісний інженер в Компанії «UCL» (Ukrainian Computer Laboratory). Основні обов'язки: супровід та підтримка IT-рішень компанії, IT-супровід користувачів (перша лінія) таких клієнтів як Husqvarna, Electrolux, Estee Lauder, CRH, Good Year, British Petroleum, Schneider Electric, HP, Nissan, Puma, Adidas. Розробка сайтів компанії.

Освіта:
НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", факультет ННК «ІПСА», напрямок «Комп'ютерні науки», спеціальність «Інтелектуальні системи прийняття рішень», рік випуску - 2002.

Додаткова інформація:
Відповідальний, комунікабельний, цілеспрямований і енергійний. Легко навчаюся, вмію виконувати великий обсяг роботи в стислі терміни. Захоплююся WEB-розробкою сайтів (HTML+CSS+JS, PHP (ще вивчаю)). Самостійно вивчаю мову програмування Python. Підтримую особистий хостинговий сервер (CentOS + Nginx + Apache).

Володіння мовами: Українська, російська, англійська (на рівні читання та розуміння документації).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: