Резюме від 17 травня 2024 PRO

Світлана

Архіваріус, адміністратор, діловод, рерайтер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор офісу, секретар

з 10.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
Дайвер, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Работа у відділі документообороту компанії - ведення документації в паперовому і в електронному вигляді; прийом вхідних дзвінків, а також їх обробка (внесення інформації в базу даних); робота з постійними клієнтами; складання бази нових потенційних клієнтів, пошук в інтернеті, систематизація даних у таблицях Ексель; зустріч замовників в офісі; прийом та регістрація відправлень, надсилання і відстежування документації, забезпечення життєдіяльності офісу, складання звітів.

Адміністратор

з 11.2019 по 10.2020 (11 місяців)
Агенство нерухомості "Навігатор", Київ (Нерухомість)

Прийом вхідних дзвінків, а також їх обробка (внесення інформації в базу даних); консультування клієнтів по послугах компаніїї; ведення бази клієнтів; організація зустрічі клієнтів; забезпечення життєдіяльності офісу.

Архіваріус

з 02.2019 по 11.2019 (9 місяців)
ТОВ "Файна готівка", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи архіву та документообігу в електронному та паперовому вигляді. Прийом і внесення в архів вхідної документації. Видача в тимчасове користування архівної документації або її копій. Підготовка звітності по документообороту в архіві.
Отримані знання нормативних актів, положень, інструкцій з ведення архівної справи. Затверджен досвід роботи з ПК на професійному рівні (Word, Excel, Internet, e-mail), навички роботи з офісною технікою. Опрацювання великих обсягів інформації.

Архіваріус

з 12.2017 по 02.2019 (1 рік 2 місяці)
ООО «Глобал Кредит», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи архіву та документообігу в електронному та паперовому вигляді. Прийом і внесення в архів вхідної документації. Видача в тимчасове користування архівної документації або її копій. Підготовка звітності по документообороту в архіві.
Отримані знання нормативних актів, положень, інструкцій з ведення архівної справи. Затверджен досвід роботи з ПК на професійному рівні (Word, Excel, Internet, e-mail), навички роботи з офісною технікою. Отримано уміння працювати з великими обсягами інформації.

Приватний підприємець

з 01.1999 по 12.2001 (2 роки 11 місяців)
ФОП Мороз С.О., Київ (Приватні особи)

Посередництво. Постачання, продаж сировини та виробів у харчової на легкої промисловості, у сфері побутового обслуговання. Укладання договорів.

Керівник групи з виготовлення трикотажних виробів

з 05.1993 по 11.1995 (2 роки 6 місяців)
МП "ЮГИ", Київ (Легка промисловість)

Розробка моделей трикотажного одягу(ескізи), контроль їх виробництва і якості. Закупівля сировини, аксесуарів, облік сировини, реалізація у торговельній мережи, звітність.

Художник-модельєр експериментального цеху

з 08.1986 по 05.1993 (6 років 9 місяців)
Фабрика індивідуального пошиву одягу №2, Київ (Легка промисловість)

Виготовлення ескизів моделей, контроль за їх розробкою та виробництвом. Розробка колецій для виставок та дефіле. Проведення виставок та ярмарок. Переробка неліквідних тканей. Запуск у масове виробництво.
Консультації ательє фабрики і впровадження новітніх розробок моделей одягу.
Консультації по тканинах і розробка ескізів моделей одягу в Центральному Будинку Тканин на Хрещатику.

Освіта

КТИЛП (КНУТД)

Конструювання швейних виробів, Київ
Вища, з 1981 по 1986 (5 років)

Маю диплом як інженер-конструктор-технолог швейного виробництва, спеціалізація конструювання швейних виробів, що поєднує в собі інженерну та творчу складову, тобто маю можливость працювати як інженер-конструкто чи інженер-технолог та як дизайнер одягу, контролюючи весь процес виробництва.
Дизайн, моделювання, градація.
Створення художнього образу з подальшою розробкою конструкторської документації.
Розробка лекал з власних дизайнерських ескізах, корекція старих.

Додаткова освіта та сертифікати

МПП "Домашня Академія" - комп"ютерні курси

2001, 3 місяца

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Paint Рерайтінг

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вищу освіту здобувала у Київському технологічному інституті легкої промисловості (1981-1986 р.) за спеціальністю «Конструювання швейних виробів». Отримала кваліфікацію інженер-конструктор-технолог. Була одним із засновників Студентського Будинку Моди (засн.1983 р.), основною діяльністю якого було: управління, ескізи моделей одягу за певною тематикою і формування колекцій, розробка і виготовлення моделей, переробка неліквідних тканин, створення художніх образів моделей на показах колекцій (макіяж, аксесуари), підбір та навчання демонстраторів одягу, виїздні покази моделей, тематичні виставки і дефіле, оформлення виставок тощо.
Мала 4 практики на підприємствах легкої промисловості м.Києва та преддипломну практику в Республіканському Домі Моделей Одягу, де потім займалася дипломною работою на тему "Розробка конструкторської документації на нову модель комбінезона для РДМО."
Розуміюсь у традиціної медицині. Цікавлюсь також нетрадиційною медициною та гомеопатією, розуміюсь на них. Якщо б не була модельєром, то стала б медичним працівником або фармацевтом.
Маю досвід роботи з написання, перекладу і наповненню статтями інтернет-сайтів, досвід роботи рерайтером.
Організована, відповідальна, працездатна, завжди маю план роботи. Люблю "копатися", вмію "розбирати завали", систематизувати та доводити справи до кінця. В мене завжди повний порядок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: