Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Роман

Системний адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор системи

з 03.2020 по 06.2023 (3 роки 3 місяці)
АЛЬФА-ЛІЗИНГ УКРАЇНА, ТОВ., Київ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення інвентаризації ІТ-інфраструктури компанії та філій, підготовка та захист щоквартально бюджету ІТ відділу перед керівництвом компанії, пошук провайдерів інтернет услуг, реалізація проекту «Менеджер з продаж на колесах»(GSM- роутери з зовнішніми антенами, мобільні принтери), впроваджено захист робочих місць користувачів від втрати конфіденційних даних шляхом шифрування жорстких дисків, супроводження 130 користувачів (робочий Моноблок, робочий Ноутбук, домашній ПК(ноутбук)) в умовах Covid-19, та згодом військового стану (переміщення користувачів по території України (зранку в одному місті в вечорі в новому) та по Європі) підготовка та 3-х переїздів Головного офісу на нові локації (переїзд за 3 дня замість 10 днів запланованих). Перевід підприємства на актуальне клієнтське програмне забезпечення з Windows 7, 8, 8.1 на 10, 11 та серверне з Windows Server 2008 на 2019, оновлення Medoc, підтримка та оновлення клієнт банків, Фін Моніторингу, СФЗ та інших ліцензійних програм,. Підтримка та супроводження ліцензійного програмного забезпечення. Слідкування за ліцензіями в кабінеті Microsoft 365, захист інформацій від вірусною активності. Підтримка Головного офісу та 6 філій по Україні (підготовка документів в ГО, а друк документів у філіях чи навпаки). Захист ІТ-інфраструктури від недоступності Датацентру. Міграція всієї ІТ-інфраструктури у хмару за одну ніч. Більшість користувачів, так до цього часу не розуміють, шо щось змінилось, окрім швидкодії системи. Жодного дня простою ІТ. Підготовка не фахового спеціаліста на роботу системним адміністратором. Розробка плану Прийом та звільнення користувачів компанії (приймали та звільняли по 30 менеджерів в місяць). Оновлення звітів компанії на Веб-сайті. Впровадження автономної тестової ІТ-інфраструктури. Тощо …

https://a-l.com.ua/

Керівник проекту у відділі захисту інформації

з 07.2016 по 09.2019 (3 роки 2 місяці)
ПАТ «Альфабанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Забезпечення безпечного функціонування систем банку та непрофільних активів. Злиття УкрСоцБанк з Альфа-банком Україні. Майже легкий подив від вірусу NotPetya.
https://sensebank.com.ua/

Провідний розробник

з 07.2011 по 06.2012 (11 місяців)
ПАТ «Альфабанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Скорочення часу закриття операційного дня банку з 3 днів до кількох годин у тестових базах (Temenos T24)
https://sensebank.com.ua/

Системний адміністратор

з 05.2009 по 11.2009 (6 місяців)
Амрита ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)

Забезпечення функціонування інфраструктури підприємства. Проектування, планування та впровадження загальної корпоративної мережі компанії. Об'єднання центрального офісу з 14 філіями компанії по всій Україні (вибір та робота з провайдерами послуг передачі даних, вибір та налаштування обладнання для організації єдиного офісу, допомога у впровадженні та розповсюдженні пакетів забезпечення роботи користувачів, впровадження віддаленої допомоги користувачам у філіях, впровадження централізованої системи захисту інформації). Участь в організації переїзду основного майданчика фірми на нову фізичну адресу, організація мережного та телефонного зв'язку на нову адресу. Складання звітів про виконану роботу та складання документації щодо впроваджених проектів. Планування завдань на майбутній період.
https://www.amrita.ua/

CIO

з 04.2007 по 10.2008 (1 рік 6 місяців)
ЕН-АЙ-ЕС ТОВ, Київ (IT)

Планування діяльності та здійснення керівництва ІТ відділом (2 особи). Організація, впровадження стандартів управління ІТ та систем автоматизації. Бюджетування ІТ – підрозділи. Закупівля обладнання необхідного для інформаційної безпеки компанії та безперебійної роботи ІТ – інфраструктури. Створення єдиного інформаційного простору компанії.
https://www.nis.ua/

Мережевий адміністратор

з 08.2004 по 10.2007 (3 роки 2 місяці)
МЕРКС-ТРЕЙД ТОВ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обслуговування корпоративної мережі підприємства, філій та дилерів, обслуговування локальної мережі фірми по всій Україні ( Бровари, Мотовилівка, Запоріжжя, Миколаїв, Дніпропетровськ)

Системний адміністратор

з 10.2003 по 07.2004 (9 місяців)
Система Альянс ТОВ, Київ (IT)

Мабуть мій перший термінальній сервер, обслуговування клієнтів по комп'ютерній мережі та орг. техніці

Інженер - системотехнік та начальник з роботи зі сторонніми клієнтами

з 01.2000 по 09.2003 (3 роки 8 місяців)
Максималь НВКФ, Київ (IT)

Перша зроблена компанія з нуля: мережа "вита пара", налаштування Міні-АТС, збірка та встановлення ПЗ близько 20 комп'ютерів та 1 сервера з dial-up модемом, настройка проксі та поштового серверів компанії. Обслуговування клієнтів інших компаній по комп'ютерній мережі та орг. техніці

Лаборант

з 05.1999 по 01.2000 (8 місяців)
НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського ФІОТ кафедра ОТ ФИВТ кафедра ВТ, Київ (Освіта, наука)

Перехід мережі з коаксіалу на виту пару. Підтримка комп'ютерної мережі лабораторії, допомога старшому лаборанту та Викладачам
https://comsys.kpi.ua/

Освіта

Національний Технічний Університет України (КПІ)

Факультет Інформатики Обчислювальної Техніки, Комп'ютерні системи та мережі, Магістр., Київ
Вища, з 1995 по 2002 (7 років)

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Service & Help desk & System admin (з лютого 2000 до теперішнього часу 24/7/365(6) :) ) Вдома забезпечений постійним оптоволоконним інтернет каналом з резервним мобільним каналом (направлена антена, вже забув коли використав останній раз) та при зарядці 1-2 годин протягом наступних 48 годин забезпечений електрикою
Хмарні платформи Citrix XenServer (до 2013) Vmware esxi 3.5 - 6.7 (з 2013 до поточного часу) vCloud Director 8.20 (3 роки супорт з боку клієнта) Microsoft Hyper V та System Center 2022 Virtual Machine Manger (з 2020 до поточного часу) , Microsoft 365 (з 2021 до поточного часу)
Серверні платформи Windows NT server - 2019 (з лютого 2000 до поточного часу) (HPE, Supermicro, IBM)
Клієнтські платформи (в т.ч. бездискові робочі станції (thinstation+tftp)) Windows 95 - 11 (з лютого 2000 до поточного часу)
ChromeOS Flex, Linux, Unix, iOS (Macbook AIR & PRO, iMac, AirPort)
Велика кількість проксі і майл серверів. (Вважаю за краще Kerio (GFI) (winroute -> control, connect)), office 365, google та yandex доменна пошта
Підтримка бухгалтерії первинне налаштування, резервне копіювання 1С 7.5 – 8.3 (DBF та SQL), Medoc (з моменту появи на ринку), клієнт банки. (Sonata, Арт-Звіт, OPZ та інше) Підтримка ЛІГА: ЗАКОН, Дінай.
Активне та пасивне мережеве обладнання.(Cisco ASA 5505 (налаштування з 0 до VPN на ASA 5520, upgrade з Cisco VPN Client до Anyconnect), Linksys, D-Link, TP-Link, Microtik, Ubiquiti, Aruba та ін.)Робота зі СГД NAS (QNAP, Synology, D-Link) SAN (NetApp) Робота з серверами, робочими станціями, дротовою та бездротовою мережею, мАТС, VoIP (D-Link, Asterisk (з 2013)).
Управління програмами системи безпеки (netiq identity manager, forcepoint dlp, imperva waf), контролю доступу, відео спостереження (hikvision, geovision та ін).
Організація роботи віддалених офісів компаній та співробітників фірм за допомогою оптоволоконної мережі, програмних та апаратних VPN каналів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: