Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Віталій

Керівник, головний інженер, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 01.2017 по 09.2023 (6 років 8 місяців)
ТОВ "Сумський обласний центр служби крові", Суми (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Основні обов'язки - керівництво та управління інженерно-технічною службою, контроль технічного стану, функціонування та організація безперебійної роботи всіх інженерних систем і устаткування (електропостачання, газопостачання, опалення, водопостачання та водовідведення, вентиляція та кондиціонування, протипожежні систем.), Організація і контроль санітарно гігієнічних заходів для будівель і прилеглих територій. Управління процесом раціонального використання енергоресурсів підприємства. Розробка і контроль виконання програм і регламентів з технічної експлуатації (регулярні огляди, поточні ремонти, проведення планово-профілактичних робіт відповідно до встановленого графіка і т.п.). Участь у перевірках, виконання приписів органів державного нагляду. Організація ведення, обліку та зберігання технічної документації.

Головний інженер

з 05.2014 по 12.2016 (2 роки 7 місяців)
ТОВ "Готельний комплекс "Україна", Суми (Готельно-ресторанний бізнес)

Основні обов'язки – керівництво підлеглими спеціалістами, контроль роботи служби, ремонтно-будівельні роботи, укладання договорів із підрядниками та орендарями, кошториси. Забезпечення безперебійної роботи всіх систем життєзабезпечення підприємства, контроль за виконанням заходів пожежної безпеки, ТБ. Підготовка технологічного стану енергетичного обладнання та мереж, укладання договорів, взаємодія з постачальниками, наглядовими органами та господарське обслуговування будівель, організація та контроль поточних будівельних робіт. Налагодив систему опалення, водопостачання, каналізації.

Головний енергетик

з 11.2011 по 11.2013 (2 роки)
КБ "ПриватБанк" Сумська філія, Суми (Фінанси, банки, страхування)

Організація та безпечна експлуатація обладнання, енергосистем, безперебійного електропостачання, робота з підрядниками, орендарями, звіти з енергоносіїв та води, матеріально-технічне постачання, взаємодія з наглядовими органами.

Освіта

Технікум НУПТ, Колледж СНАУ

Технік - електромеханік, КВП. Правознавство, Суми
Незакінчена вища, з 2000 по 2012 (12 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Маю допуски: пожежна безпека, загальні питання з охорони праці та ТБ, ліфти, електробез-ність 4 гр., Експ-ція газового госп.

2015

Знання і навички

Користувач ПК Доброзичливість Технічна грамотність

Знання мов

Англійська — початковий

Інвалідність

Друга група.

Додаткова інформація

- Цілеспрямований
- Відповідальний
- Чесний
- Стресостійкий
- Впевнений користувач ПК
- Наявність вод. посвідчення кат. Б
- Наявність автомобіля
Завдяки великому практичному досвіду можу знизити матеріальні виробничі витрати та інші витрати до мінімуму шляхом правильної експлуатації обладнання та попередження аварій. Вмію «працювати як головою, так і руками», є професіоналом у своїй галузі. Для мене дуже важливим є позитивний результат моєї роботи.
За вдачею лідер, енергійний, комунікабельний, наполегливий у досягненні поставлених завдань. Добре контактую із людьми. Маю досвід у галузі енергетики.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: