Резюме від 7 жовтня 2016

Ксения

Организатор культурных мероприятий

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Киевский институт музыки им.Р.М.Глиера

Менеджер(управитель) у сферi культури та вiдпочинку(музичне мистецтво), Киев
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Участь в організаціі одного з концертів XXI Фестивалю мистецтв «Шевченківський березень» у Будинку Вчителя . Слідкувала за розміщенням перед виступом та своєчасним виходом на сцену студентів Київського коледжу легкої промисловості (показ колекціі)
6 листопада 2015р.Участь в організації концерту-зустрічі з японським піаністом та композитором Накамура Темпей у Червоному залі. Була відповідальна за відвідування концерту студентами
20 грудня 2015р. Звітний концерт школи-студії Київського інституту музики ім.Глієра в Червоній залі. Брала участь в організаціі та проведенні, слідкувала за своєчасним виходом на сцену учнів
10 березня 2016 р. XXII Фестиваль мистецтв «Шевченківський березень». Була відповідальна за сповіщення педагогічного складу про участь їхніх студентів у концерті з циклу «Українська музична шевченкіана» в Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця»
20 квітня - 4 травня 2016р.Участь в організації та проведенні XI Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам'яті Володимира Горовиця:
Приймала участь у нагородженні групи «Горовиць-дебют» в Національній філармонії України
Була відповідальна за сповіщення педагогічного складу про репетиції до Звітного концерту Київського інституту музики ім.Глієра в Національній філармонії України в березні 2015 р.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: