Резюме від 26 лютого 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3630858

Администратор в сервисный центр, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Шостка

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Cурова Наталія Вікторівна 30.11.1973, м.Шостка
Адреса проживання: вул. Марата, будинок 30А, квартира 173, м. Шостка, Сумська область, Україна, 41100
Номер мобільного: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),
електрона скринька: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА:

ДВА ОСТАННІ МІСЯЦЯ РОБОТИ:
Сумський державний університет, Повна вища освіта за спеціальністю «Фінанси» та кваліфікація економіст. Диплом з відзнакою СМ №28332809 від 30.12.2005 року
Шосткинський інститут Сумського державного університету,
15.09.2008 – 21.07.2013, спеціаліст 1 категорії,
методист кафедри
Займалась методичним забезпеченням дисциплін згідно до обсягу навчального навантаження, розраховувала кількість ставок та обсяг годин навчального навантаження для викладачів кафедри. Оформлювала та здійснювала контроль за дотриманням вимог методичної та нормативної документації: протоколів засідань кафедри, наукових та методичних семінарів. Складала звітну документацію щодо роботи кафедри.

ЧП Ніконоров В.І.,
м-н «Кніголюб» 04.07.2014 по 16.05.2016, продавець-консультант, менеджер

Продавець-консультант непродовольчих товарів, менеджер – рекламування та розповсюдження навчальної літератури видавництв України у ДНЗ та школах, складання подекадної звітності щодо продаж.
Комунікабельна, маю досвід спілкування з людьми, в тому числі з різновіковими колективами, пунктуальна, відповідальна, порядна, цілеспрямована; впевнено користуюся MsWord, Excel, маю навички роботи в 1С. Легко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: