Резюме від 10 жовтня 2016

Сергій

Начальник юридического отдела

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Жашків
Готовий працювати:
Жашків, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Руководитель юридического департамента

з 03.2014 по нині (10 років 2 місяці)
ИП "Агро-Вильд Украина", Жашков (Аграрное производство, ЗЕД)

Повний юридичний супровід групи компаній (6-8 діючих підприємств), ведення всіх судових справ (всі види судочинства від першої до останньої інстанції), внутрішній і зовнішній документообіг, участь у земельних аукціонах; оформлення ліцензій на право здійснення ЗЕД; договірна і претензійна робота; страхування та кредитування; представництво інтересів підприємства під час здійснення різного роду перевірок, у тому числі органами державної фіскальної служби України та ін.; оформлення спадкових прав і земельних ділянок; орендні відносини; кадрові питання, оформлення наказів, правил, положень, інструкцій, колективного договору, статуту та інших внутрішніх документів підприємства; державна реєстрація юридичних осіб; державна реєстрація речових прав на нерухоме майно; діловодство і управління та ін.

Руководитель

з 09.2012 по 03.2014 (1 рік 6 місяців)
ООО "Автобастион", ООО "ТК "Имекс-Транс", Жашков (Транспортирование)

Юридичний супровід діяльності підприємств (договірна робота, оформлення та погодження внутрішньо-управлінських документів, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, консультування працівників, участь у всіх перевірках товариств та взаємовідносинах з контролюючими органами, оформлення дозволів, оформлення документації на нерухомість; загальне керівництво діяльністю підприємств – організаційна й кадрова робота, здійснення функцій контролю всіх підрозділів

Юрисконсульт

з 09.2008 по 09.2012 (4 роки)
ПАО "Жашковский маслозавод", Жашков (Производство)

Ведення всіх судових справ, договірна робота, оформлення та погодження внутрішньо-управлінських документів, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, консультування працівників, участь у всіх перевірках товариства та взаємовідносинах з контролюючими органами, оформлення ліцензій і дозволів, узаконення самочинного будівництва і оформлення документації на нерухомість, в т. ч. на земельні ділянки, організація і проведення загальних зборів акціонерів і т. д.

Юрисконсульт

з 09.2007 по 09.2008 (1 рік)
ЗАО "Ратновский молокозавод", Ратно (Производство)

Юридичний супровід діяльності підприємства (ведення всіх судових справ, договірна робота, оформлення та погодження внутрішньо-управлінських документів, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, консультування працівників, участь у всіх перевірках товариства та взаємовідносинах з контролюючими органами, оформлення ліцензій і дозволів, узаконення самочинного будівництва і оформлення документації на нерухомість, в т. ч. на земельні ділянки, організація і проведення загальних зборів акціонерів і т. д.)

Освіта

Львовская коммерческая академия

Юридический, "Правоведение", Львов
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: