Резюме від 11 травня 2024 PRO

Ольга

Адміністратор на ресепшн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з адміністративної діяльності

з 02.2024 по 04.2024 (2 місяці)
ПП "Рент-В", Київ (Нерухомість)

Обробка вхідної та вихідної кореспонденції. Розподілення документів по відділам, впорядкування та архівація. Робота з поштовими службами (Нова пошта, Укрпошта). Прийом вхідних дзвінків. Зустріч відвідувачів. Забезпечення життєдіяльності офісу . Робота з орендарями : складання договорів, робота з актами ( в тому числі в програмі Вчасно), рахунками, контроль за поверненням документів та загальним документообігом , вирішення різних питань з орендарями. Робота з орг.технікою. Виконання доручень керівництва.

Завідувач бібліотекою

з 11.2022 по 05.2023 (6 місяців)
СЗШ № 83, Київ (Освіта, наука)

Організація бібліотечного фонду: здійснювання обліку книг, підручників тощо,організація розміщення та зберігання фонду, періодична перевірка фонду.Складання картотек, тематичних списків та огляди літератури. Обслуговування користувачів на абонементі , організаця і здійснення пов'язаної з цим інформаційної роботи (виставки та інші заходи щодо пропаганди книг); здійснює підбір літератури на вимогу користувачів.

Секретар

з 05.2021 по 03.2022 (10 місяців)
Адвокатське об'єднання "Дерев'янчук, Макаренко та партнери", Київ (Юриспруденція)

ПРИЧИНА ЗВІЛЬНЕННЯ - ЗУПИНКА ДІЯЛЬНОСТІ ОБ'ЄДНАННЯ.
Обробка вхідної та вихідної кореспонденції. Робота з кур'єрською службою. Надсилання поштової кореспонденції (формування описів вкладення в цінні листи, формування реєстрів, подання та реєстрація документів у державних установах). Координація вхідних дзвінків. Зустріч та прийом клієнтів. Забезпечення життєдіяльності офісу (замовлення канцтоварів, продуктів, виклик майстра для заправки катриджів та інших майстрів, догляд за рослинами офісу). Робота з орг.технікою. Зустріч відвідувачів.

Помічник керівника

з 07.2020 по 04.2021 (9 місяців)
АТ "УЦОП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ПРИЧИНА ЗВІЛЬНЕННЯ - СКОРОЧЕННЯ ШТАТУ.
Робота із вхідною документацією. Реєстрація документів, зокрема. вхідної кореспонденції, у журналах реєстрації, доведення кореспонденції до безпосереднього адресата. Робота з вихідною кореспонденцією. функцій кур'єра (передача документів у різні організації), забезпечення життєдіяльності офісу (замовлення, отримання та розподіл канцтоварів). Зустріч відвідувачів.

Секретар

з 02.2019 по 02.2020 (1 рік)
ПНЗ "Гімназія "Престиж", Київ (Освіта, наука)

Зустріч та прийом відвідувачів, прийом та перерозподіл телефонних дзвінків, реєстрація вхідної/вихідної документації, інформування батьків про нововведення та свята у школі; набір документів, листів, оголошень; пошук необхідної інформації у Internet, робота з документами, робота з офісною технікою.

Секретарь

з 03.2017 по 03.2018 (1 рік)
ПНЗ "НВО "Перлина", Киев (Освіта, наука)

Зустріч та прийом відвідувачів, прийом та перерозподіл телефонних дзвінків, реєстрація вхідної/вихідної документації, ведення бази даних учнів, інформування батьків (телефон, розсилка по e-mail) про обсяг, отримані знання, нововведення та свята в школі; допомогу в пошуку співробітників; допомога в організації та проведенні свят; виконання функцій кур'єра; замовлення товарів та продуктів (телефон, Internet), набір документів, листів, оголошень, анкет тощо. на ПК; пошук необхідної інформації (Internet); робота з офісною технікою (ксерокопіювання, сканування, робота з факсом).

Секретар

з 08.2011 по 08.2016 (5 років)
СЗШ № 223, Киев (Освіта, наука)

Вхідна, вихідна документація, діловодство, зустріч та прийом відвідувачів, робота з документами на ПК (Word, Excell, спец. Програми), робота з орг. технікою, що входять, вихідні дзвінки.

Освіта

Криворізький комерційний технікум

Організація комерційної діяльності, Кривий Ріг
Середня спеціальна, з 1992 по 1994 (2 роки)

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, уміння спілкуватися з людьми, творчі здібності.
Захоплююсь образотворчим мистецтвом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: