Резюме від 24 жовтня 2016

Богдан

Руководитель, технолог, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Калуш
Готовий працювати:
Калуш, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Печериченко Богдан Леонідович

м. Калуштел. Моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вул . Чорновола 7., кв.5

Мета: здобути стабільну роботу та реалізувати професійні навички і набуті знання.

Особисті дані: Українець, 1984 року народження, маю сім’ю

Освіта: 2001- 2006рр. «Черкаський державний технологічний університет», факультет «Промислово-цивільного будівництва», отримав диплом спеціаліста за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища», та здобув кваліфікацію еколога.
2008-2014 рр. Навчався та закінчив «Маслівський аграрний технікум ім. П. Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету» за спеціальністю « Організація і технологія ведення фермерського господарства» та здобув кваліфікацію фахівця з організації та технології ведення фермерського господарства.
2014-2016рр. Керуючий свиноматочним відділенням ТзОВ «Даноша»
Посадові обов’язки:
-Управління технологічними процесами, участь у розробці схеми лікування, годування тварин та догляду за ними, робота з персоналом.
2011-2013рр. Директор ТОВ «СП»Валява»
Посадові обов’язки:
-Технологічний розвиток, фінансове управління ( розрахунок бюджету, планування виробництва, розробка стратегії розвитку технології свиновиробництва, вирішення питань пов’язаних із зовнішніми зв’язками підприємства), зовнішньоекономічна діяльність ( розробка та підписання договорів).
2010-2011рр. ТзОВ «Селекційний племзавод «Золотоніський», посада «Зоотехнік»
Посадові обов’язки:
- Розвиток технологій свиновиробництва в межах підприємства, надання родової допомоги тваринам, лікування, годування, запліднення.
2008-2010рр. Робота за кордоном ( Данія ), практика пов’язана зі здобуттям другої (сільськогосподарської) освіти
Посадові обов’язки:
- Надання родової допомоги тваринам, реєстрація та облік новонароджених поросят, лікування ,годування, запліднення, миття стайнь апаратом високого тиску.
2007 – 2008рр. Супервайзер відділу продаж молочних продуктів
- Розширення клієнтської бази, розрахунок планів продажу, розвиток стратегії активних продажів, робота з персоналом, робота з постачальниками, заключення договорів з оптовими та роздрібними клієнтами, контроль залишків на складі, проведення інвентаризацій.
Досвід роботи: 2005–2007рр. Торгівельний представник з продажу побутової хімії, ТОВ «Обрій Черкаси».
Посадові обов’язки:
- Активні продажі, розширення клієнтської бази, розрахунки з клієнтами, контроль дебіторської заборгованості, заключення договорів з роздрібними та оптовими клієнтами.

Додаткова інформація:
Володію Українською, Англійською, Російською мовами
Маю водійські права категорії «B» (легкові автомобілі)
Пройшов курси з професійного менеджменту в Польщі, маю сертифікат «Axzon Agriculture and Management Academy». Також отримав сертифікат про успішне закінчення «Школи торгових представників» від Міжрегіонального кадрового агенства «Бізнес-персонал». Під час роботи торговим представником та супервайзером відділу продажів неодноразово проходив різноманітні курси підвищення кваліфікації в напрямку «Нейролінгвістичне програмування».
Особисті якості:
Швидко навчаюсь, цілеспрямований, комунікабельний, урівноважений.
Мої очікування:
Хочу знайти роботу, що відповідає моїм професійним вмінням та кваліфікації, націлений на плідну, довгострокову співпрацю, яка принесе задоволення від результату. Враховуючи позитивний досвід у активних продажах готовий до роботи також і в даній сфері.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: