Резюме від 9 листопада 2016

Тарас

Охранник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Яворів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Тернопільський Національний Економічний Університет

Програмна інженерія, Тернополь
Незакінчена вища, з 2015 по 2017 (1 рік 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Самбірський технікум економіки та інформатики

з 2010 по 2014

Додаткова інформація

СЛУЖБОВА ХАРАКТЕРИСТИКА

На старшого кулеметника 1 відділення 2 взводу роти оперативного призначення (на автомобілях) 3 батальйону оперативного призначення (змішаного) солдата Леги Тараса Івановича , 10.03.1995 року народження, українця,освіта молодший спеціаліст, неодруженого, призваного Яворівсько-Мостиським РВК Львівської обл. 16.04.2015 року.

Під час проходження служби у військовій частині 3027 на посаді старший кулеметник 1 відділення 2 взводу роти оперативного призначення (на автомобілях) 3 батальйону оперативного призначення (змішаного) солдат Лега Тарас Іванович зарекомендував себе наступним чином:
Функціональні обов’язки знав добре. За час проходження служби систематично вдосконалював свої спеціальні та методичні навики, був прикладом зразкового виконання військового обов’язку. Закони України, статути Збройних Сил України знав, в межах займаної посади та у повсякденному житті ними користувався.
На заняттях з бойової та гуманітарної підготовки отримував позитивні результати.
Відмінно володіє такими видами зброї як: пістолет , автомат та кулемет.
Неодноразово брав участь у забезпеченні охорони громадського порядку під час проведення масових заходів за масовою участю громадян в м. Києві та Київській області.
Виявляв повагу до командирів і старших начальників, шанував честь та гідність товаришів по службі, дотримувався правил військової ввічливості, поведінки й привітання. Завжди точно, ініціативно, сумлінно та наполегливо виконував накази командирів та начальників різних ступенів. Неухильно дотримувався та виконував встановлені правила безпеки під час використання зброї в роботі з технікою, засобами зв’язку.
Серед особового складу користувався авторитетом та повагою.
За характером вольовий, витриманий та принциповий.
В стройовому відношенні підтягнутий, фізично розвинутий відмінно.
Висновок: за своїми діловими та морально – психологічними якостями солдат Лега Тарас Іванович гідний для проходження служби в державних структурах, правоохоронних органах та Служби Безпеки України.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: