Резюме від 8 травня 2024 PRO

Владислав

UI/UX Designer, 72 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

UI/UX Designer

з 12.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
Project-based employment, Київ (Дизайн)

Останні три роки працюю по-проектно в декількох компаніях, в основному це веб-сайти та сервіси для ізраїльських, бельгійських та німецьких компаній. Це відмінний формат роботи і я почуваю себе в ньому комфортно, але хочеться рости далі і працювати у більших проектах разом з хорошою командою.

UX/UX Designer

з 03.2019 по 12.2019 (9 місяців)
IZZI Studio, Київ (IT)

У студії IZZI працював на посаді UI/UX дизайнер, в основному з іноземними замовниками. Для себе зрозумів, що цей ринок мені ближчий в роботі. На потоці були різні проекти, в основному веб-сайти, кілька мобільних додатків та внутрішня система CRM компанії.

Freelance UI/UX Designer

з 01.2018 по 03.2019 (1 рік 2 місяці)
Freelance, Київ (IT)

В той момент вирішив спробувати себе на фрілансі, це був чудовий досвід, навчився самостійно вибудовувати комунікацію із замовниками, час від часу делегувати частину роботи, коли це були проекти під ключ. Розібрався краще в розумінні деяких моментів розробки та решти процесу створення веб-сайтів та додатків.

Web Designer, UI/UX Designer

з 10.2016 по 12.2017 (1 рік 2 місяці)
DexEX Web Agency, Київ (IT)

Починав свій шлях дизайнера у компанії DexEX. Пропрацювавши там півтора року, спочатку на посаді Project Manager, і розібравшись із основами ведення проектів та побудови веб-сайтів, почав вивчати цю тему більш детально в галузі дизайну. Через рік вже почав працювати на посаді Junior UI/UX дизайнер.

Освіта

Київський торговельно-економічний університет

ФЕМП, Маркетинг, Київ
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: