Резюме від 6 квітня 2017

Віктор

Начальник автозаправного комплексу, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Тарасюк Віктор Валентинович

Мета : отримання роботи

Дата народження: 19.09.1980р .Вік: 36
Адреса м.Луцьк ; Сімейний стан: одружений, є дитина 5 років
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: Повна вища
01.09.2002р- 24.02.2006р. Львівський національний університет імені Івана Франка,
факультет обліку і підприємництва.Спеціаліст з економіки підприємства.
01.09.1997- 28.06.1999р Луцький кооперативний технікум за спеціальністю «Організація заготівельті товарознавство сільськогосподарської продукції».

Досвід роботи:
2016-2009 ПАТ «Укрнафта» Інженер з експлуатації АЗС 2009-2008 ПП «Деметра-СМ» Інженер-геодезист 2008-2007 ВАТ «Концерн Галнафтогаз» Водій, комірник.
Загальний досвід:
- Виконання робіт з експлатації та обслуговування технологічного обладнання автозаправних комплексів (безперебійна робота АЗС, тощо); контроль та забезпечення постійної безперебійної роботи АЗС регіону та експлуатації технічного обладнання, комунікацій та утримання прилеглих територій. метрологія та стандартизація АЗС ( робота з ДП "Волиньстандартметрологія",повірка ЗВТ) забезпечення продажів нафтопродуктів та супутніх товарів робота: з посудинами під тиском, комісії по інвентаризації нафтопродуктів та організації робіт по зачистці резервуарів на АЗС забезпечення відповідного і безпечного використання усіх матеріальних цінностей і технічних засобів в відповідності з правилами, нормами та інструкціями; складання бюджету підприємства здійснення та контроль виконання заходів по зауваженнях вказаних в актах перевірки АЗС контролюючими органами. перевірка коректності внесеної в припис інформації;
Спеціальні знання та навики: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express); російська мова (вільно), українська мова (рідна), німецька – базова (розмовна, письмова).
Посвідчення інваліда 2групи (пільги для підприємства).
Додаткова інформація:
Комунікабельний, відповідальний, порядний, стресостійкість, вміння працювати в команді, находжу спільну мову з людьми.Бажання навчатись та досягати нових вмінь. Шкідливих звичок не маю. Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В С", досвід водіння 15 років. Наявність власного автомобіля та готовність використовувати його в роботі. Готовий на переїзд та до відряджень по Україні

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати