Резюме від 29 листопада 2016

Інна

Майстер, інженер, фахівець, метролог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

контролер газового господарства групи КПО відділу супроводження клієнтів юридичних осіб

з 01.2015 по нині (9 років 4 місяці)
ПАТ «Харківміськгаз», Харьков (постачання природного газу)

Майстер відділу по роботі зі споживачами – юридичними

з 09.2006 по 09.2014 (8 років)
ПАТ «Луганськгаз» Стахановське МРУЕГГ, Кадиевка (Стаханов) (постачання природного газу)

Організація діяльності контролерів з ведення обліку та контролю за постачанням та споживанням газу юридичними особами. Ведення роботи, пов’язаної з укладанням договорів та додаткових угод на поставку природного газу з різними категоріями споживачів – промисловими, комунально-побутовими підприємствами, бюджетними установами та організаціями, теплопостачальними підприємствами, релігійними організаціями та т.і. Підготовка та видання актів прийому-передачі природного газу вищевказаним категоріям споживачів. Організація роботи щодо правильного та своєчасного надання дільницями управління звітної інформації згідно встановлених в управлінні формам. Проведення всіх видів інструктажів з техніки безпеки, навчання підлеглих безпечним методам і прийомам роботи на робочих місцях та об’єктах. Підготовка проектів відповідей на запити, заяви та листи споживачів. Організація роботи щодо перевірок ВОГ, повірок ЗВТ, встановлених на ВОГ, контроль їх виконання. Здійснення обліку надходження газу від постачальників і реалізації його споживачам.
Облік встановленого у споживачів обладнання контролю використання газу, його номінальної потужності, приладів обліку газу.
Участь у перевірці технічного стану вузлів обліку промислових, комунально-побутових, теплопостачальних підприємств, бюджетних установ та організацій у складі комісій з метою контролю за використанням природного газу та складанні відповідних актів перевірки.

Контролер газового господарства служби РГО

з 06.2001 по 09.2006 (5 років 3 місяці)
ПАТ «Луганськгаз» Стахановське МРУЕГГ, Кадиевка (Стаханов) (постачання природного газу)

Ведення карток особових рахунків абонентів, зняття показів лічильників газу за місцем проживання абонентів, перевірка їх пломбування і працездатності. Проведення інструктажу абонентів з питань оплати за використаний газ, отримання субсидій і пільг. Контроль абонентів, відключених від газопостачання. Підготовка необхідної документації для складання позивної заяви до суду на боржників за споживаний газ. За наявності заборгованості у абонента здійснює йому доставку письмового попередження про відключення від газопостачання.

Освіта

Українська інженерно-педагогічна академія

Професійне навчання. Технологія і комплексна механізація видобутку корисних копалин, Кадиевка (Стаханов)
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Київський національний університет будівництва і архітектури; Тематика курсів: удосконалення обліку і контролю за використанням

з 14.05.2007 р. по 24.05.2007 р.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Adobe Acrobat Reader 1С:Бухгалтерія Adobe Бухгалтерський облік

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні навички:
Маю теоретичні та практичні знання, досвід й навички з питань організації роботи зі споживачами природного газу – юридичними особами. Постійно працюю над вдосконаленням та підвищенням своїх ділових та професійних якостей шляхом самоосвіти. З цією метою: постійно вивчаю нормативно-правові і законодавчі акти та відстежую зміни до них, інші керівні документи з питань трудового законодавства, правила та норми охорони праці, організації діяльності підприємства щодо забезпечення населення та юридичних осіб природним газом та суворо дотримуюсь їх вимог під час виконання посадових обов’язків.
При роботі в попередньому колективі за думкою керівництва та співробітників досягла та володію такими професійними якостями як: цілеспрямованість, професіоналізм, висока працездатність, вимогливість до себе і підлеглих, принциповість, наполегливість, комунікабельність, тактовність, здатність швидко оволодівати необхідною інформацією та приймати відповідні рішення в екстремальних ситуаціях, брати на себе відповідальність за прийняті рішення, володію якостями лідера, стійка до стресів, не схильна до конфліктів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: