- PRO
Владислав
Завідуючий виробництвом, 100 000 грн
- Розглядає посади:
- Завідуючий виробництвом, Директор з кадрів, Керівник напрямку
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3735079/
Досвід роботи
Шеф кухар
з 03.2024 по нині
(1 рік 5 місяців)
Загородний комплекс Dom, Проліски (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Пошук постачальників та підписання договорів.
2. Оновлення меню ресторану(презентація та фотосесія меню).
3. Створення як класичних так і авторських блюд, соусів та технологій.
4. Оновлення банкетного меню.
5. Створення та оновлення існуючих калькуляційних карт.
6. Створення фотографій та калькуляційних карт на всіх процесах для стандартизації видачі блюд в зал ресторану.
7. Пошук та навчання персоналу кухні. Пошук персоналу, викладання в групи: viber , telegram, проведення співбесід, навчання персоналу з нуля без опиту.
8. Розробка структури роботи кухні.
9. Переобладнання кухні ресторану.
10. Запуск ресторану на сезон 2024
11. Пошук та купівля обладнання по вигідним ценам.
12. Організація роботи кухні.
13. Ведення графіків персоналу кухні.
14. Керівництво підлеглими, 2 су шефа, 14 кухарів.
15. Вирішення питань по ремонту обладнання ресторану.
16. Проведення зборів кухні.
17. Запуск шведської лінії(сніданків)
Су шеф
з 04.2019 по 03.2024
(4 роки 11 місяців)
Equides club, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов"язки:
- Розміщення кухарів по процессам.
- Приготування блюд на процессах, в момент відсутності кухаря.
- Перевірка санітарного стану.
- Робота по стандарту HAACP.
- Контроль видачі готових страв.
- Контроль заготовок.
- Написання закупки та прийом товару.
- Ведення графіку кухні.
- Складання та подавання бюджету кухні.
- Пошук постачальників та вирішення всіх питань з ними.
- Ведення переобліку
- Підтримка чистоти на кухні.
- Навчання та коригування роботи кухарів на процессах
Досягнення:
- Набрав 50% кухні хороших поварів та добрих людей.
- Написав своє меню на день закоханих.
- Готував для відомих людей
- Проводив майстер класи та шоу подачі.
- Брав участь відкритті точок продажу в комплексі.
- Робив в.о. шеф кухаря.
- Заробив повагу персоналу ресторану та комплексу.
Шеф повар
з 12.2018 по 04.2019
(4 місяці)
Отель "Станиславский", Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Навчання персоналу кухні та залу.
2. Робота з постачальниками.
3. Управління персоналом кухні.
4. Ведення переобліків.
5. Участь у зміні ТТК.
6. Вводив нові позиції на шведську лінію.
7. Проводив збори персоналу усього готельного комплексу.
8. Спілкувався з гостями ресторану.
9. Шукав постачальників з вигідними умовами та пропозиціями та працював з ними.
10. Отримав гарний опит в керуванні кухнею.
11. Отримав гарний опит по роботі з шведською лінією до 200 чоловік.
12. Проведення зборів персоналу.
Су-шеф
з 03.2018 по 11.2018
(8 місяців)
Equides club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов"язки:
- Розміщення кухарів по процессам.
- Перевірка санітарного стану.
- Контроль видачі готових страв.
- Написання закупки та прийом товару на весь комплекс( декілька кухонь та точок продажу).
Досягнення:
- Мав гарний опит в роботі з гарними Шефами.
- Готував для відомих людей
- Проводив майстер класси та шоу подачі.
- Брав участь у відкритті точок продажду в комплексі.
- Кормив по меню відомих спортсменів, підготавлював до професійних змагань.
- Зрозумів що таке робота в преміум сигменті.
- Навчився працювати з новим дорогим обладнанням( Pacojet , Termomix.
Бренд-шеф
з 08.2017 по 03.2018
(7 місяців)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Запорожье (Послуги для населення та бізнесу)
Посадові обов'язки:
- організація роботи кухні (пошук, підбір персоналу кухні, складання графіку виходів працівників кухні, навчання, підтримання морального духу, розбудова організації кухні)
- закупівля продуктів, моніторинг цін,
- закупівля обладнання, необхідного інвентарю,
- робота з постачальниками, моніторинг цін, робота з прийнятними цінами для нас,
- навчання персоналу стандартам кухні компанії.
- навчання персоналу кухні.
Відрядження (відкриття Смаїл Парк Маріуполь:
- Смаїл Парк Маріуполь, участь у проектуванні кухні,
- планування кухні, замовлення, розстановка столів та обладнання,
- планування та замовлення білого посуду для подачі страв,
- пошук та укладання договорів з постачальниками на вигідних для нас умовах,
- пошук, підбір персоналу, стажування,
- пошук, підбір, су шефа, старшого кондитера, навчання роботи в компанії,
- Створення нормативних документів,
- Створення меню кафе.
Результат:
- організував роботу кухні Смаїл Парк Запоріжжя та Маріуполі,
- підвищення рентабельності кафе (лояльні ціни на продукти, оптимізація робочих процесів та виходів кухарів, навчання кухарів, оновлення кондитерської вітрини),
- проектував кухню Смаїл Парк Маріуполь. організація роботи загалом від підбору устаткування, персоналу до кінцевого відпустки страви у зал.
Су-шеф
з 12.2016 по 08.2017
(8 місяців)
Детская планета, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
Посадові обов'язки:
- організація роботи кухні,
- закупівля продуктів, моніторинг цін,
- робота на всіх процесах кухні
- навчання персоналу приготуванню страв холодний, гарячий цех, мангал.
Відрядження:
Дитяча Планета Харків навчання
Результат:
- Поліпшення якості приготування та подачі страв на всіх процесах.
- Поліпшення швидкості роботи кухарів.
- Зростання виручки кафе.
Старший кухар/шеф кухар
з 04.2013 по 12.2016
(3 роки 8 місяців)
Reikartz Hotel, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
- Забезпечення техніки безпеки на виробничій ділянці;
- приготування та відпустка готових страв до зали;
- Організація роботи кухні, управління персоналом, складання графіків;
- моніторинг цін, робота з постачальниками;
- робота з документацією підприємства;
- знання та виконання стандартів HAACP (стандарт безпеки харчових продуктів);
- вміння у найкоротші терміни визначати кваліфікованих співробітників, або людей, здатних стати професіоналами;
- досвід навчання та наставництва персоналу кухні;
- Висока працездатність та активність.
Відрядження:
Reikartz Севастополь(кухар)
Reikartz Раціотель Кривий Ріг (су-шеф).
Vita Park Akvadar Умань (шеф кухар).
Reikartz Kherson Optima (кухар)
Результат:
Стартап ресторану. Разом із Бренд Шефом відкривали Reikartz Раціотель у Кривому Розі,
Відкриття ресторану після ремонту оздоровчого комплексу Vita Park Akvadar.
Підвищення рентабільності ресторанів.
Старший кухар
з 07.2012 по 04.2013
(9 місяців)
Ресторан Китайской кухни, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Приготування страв китайської кухні.
2. Приготування заготовок.
3. Підтримання чистоти на робочому місці.
Кухар, Старший кухар
з 05.2011 по 10.2011
(5 місяців)
Ресторан Юнга, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Приготування страв та заготовок на всіх процессах.
2. Закупівля продуктів на ринку.
3. Робота 27 днів в місяць по 14 годин
Помічник кухаря
з 09.2008 по 09.2010
(2 роки)
Кафе Старе Місто, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Чистка овочів (великі об'єми)
2. Приготування заготовок та полуфабрикатів для кухарів.
3. Миття посуду на чорній мийці
Освіта
Імені Тараса Щевченка
Сільське господарство та харчові технології, Київ
Вища, з 2023 по 2025 (2 роки)
Сільське господарство(харчові технології) Магістр
Класичний Приватний Університет
Менеджмент, управління., Запорожжя
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)
Магістр
Запорізький Комерційний коледж
Технологія харчування, Запоріжжя
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (3 роки)
Технік технолог харчової діяльності
Додаткова освіта та сертифікати
Закінчив курси по стандарту HAACP/
6 місяців
тренінги по витримці м"яса
2015
Знання і навички
- Розробка меню
- Пунктуальність
- Здатність до навчання
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Комунікабельність
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Готування на мангалі
- Пакування готової продукції
- Складання технологічних карт
- Неконфліктність
- Італійська кухня
- Випікання
- Готування шаурми
- Знання кондитерки
Знання мов
Українська — вище середнього
Додаткова інформація
ОСВІТА
Основна освіта: вища
спеціальність: менеджер - адміністратор
факультет: менеджмент організацій.
Класичний Приватний Університет,
01.09.2009 – 10.03.2013
Середнє спеціальне:
спеціальність: технолог (кухар 5 р-д, кондитер 3 р-д)
факультет: технологія харчової промисловості Запорізький Комерційний коледж,
01.09.2005 – 10.03.2009
ІНШЕ
Хобі: читання книг про розвиток особистості, спорт.
Одружений, є дитина. Авто та права кат. В.
Цікавить оплата праці від 2500 грн за зміну 12 годин.
Схожі кандидати
-
Завідувач виробництва
40000 грн, Київ -
Завідувач виробництва
Київ, Вінниця , ще 5 міст -
Керівник (внутрішній аудит, комплаєнс контроль)
Київ -
Начальник складу, експедиція, логістика
45000 грн, Київ -
Заведующий производством
50000 грн, Київ -
Інженер-будівельник
Київ, Бориспіль