Резюме від 9 лютого 2024 PRO

Владислав

Шеф-кухар, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су шеф

з 04.2019 по нині (5 років 1 місяць)
Equides club, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов"язки:
- Розміщення кухарів по процессам.
- Приготування блюд на процессах, в момент відсутності кухаря.
- Перевірка санітарного стану.
- Робота по стандарту HAACP.
- Контроль видачі готових страв.
- Контроль заготовок.
- Написання закупки та прийом товару.
- Ведення графіку кухні.
- Складання та подавання бюджету кухні.
- Пошук постачальників та вирішення всіх питань з ними.
- Ведення переобліку
- Підтримка чистоти на кухні.
- Навчання та коригування роботи кухарів на процессах

Досягнення:
- Набрав 50% кухні хороших поварів та добрих людей.
- Написав своє меню на день закоханих.
- Готував для відомих людей
- Проводив майстер класи та шоу подачі.
- Брав участь відкритті точок продажу в комплексі.
- Робив в.о. шеф кухаря.
- Заробив повагу персоналу ресторану та комплексу.

Шеф повар

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
Отель "Станиславский", Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Навчання персоналу кухні та залу
2. Робота з постачальниками
3. Управління персоналом кухні.
4. Ведення переобліків.
5. Участь у зміні ТТК
6. Вводив нові позиції на шведську лінію
7. Проводив збори персоналу усього готельного комплексу.
8. Спілкувався з гостями ресторану.
9. Шукав постачальників з вигідними умовами та пропозиціями та працював з ними.
10. Отримав гарний опит в керуванні кухнею.
11. Отримав гарний опит по роботі з шведською лінією до 200 чоловік.

Су-шеф

з 03.2018 по 11.2018 (8 місяців)
Equides club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов"язки:
- Розміщення кухарів по процессам.
- Перевірка санітарного стану.
- Контроль видачі готових страв.
- Написання закупки та прийом товару на весь комплекс( декілька кухонь та точок продажу).
Досягнення:
- Мав гарний опит в роботі з гарними Шефами.
- Готував для відомих людей
- Проводив майстер класси та шоу подачі.
- Брав участь у відкритті точок продажду в комплексі.
- Кормив по меню відомих спортсменів, підготавлював до професійних змагань.
- Зрозумів що таке робота в преміум сигменті.
- Навчився працювати з новим дорогим обладнанням( Pacojet , Termomix.

Бренд-шеф

з 08.2017 по 03.2018 (7 місяців)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Запорожье (Послуги для населення та бізнесу)

Посадові обов'язки:
- організація роботи кухні (пошук, підбір персоналу кухні, складання графіку виходів працівників кухні, навчання, підтримання морального духу, розбудова організації кухні)
- закупівля продуктів, моніторинг цін,
- закупівля обладнання, необхідного інвентарю,
- робота з постачальниками, моніторинг цін, робота з прийнятними цінами для нас,
- навчання персоналу стандартам кухні компанії.
- навчання персоналу кухні.
Відрядження (відкриття Смаїл Парк Маріуполь:
- Смаїл Парк Маріуполь, участь у проектуванні кухні,
- планування кухні, замовлення, розстановка столів та обладнання,
- планування та замовлення білого посуду для подачі страв,
- пошук та укладання договорів з постачальниками на вигідних для нас умовах,
- пошук, підбір персоналу, стажування,
- пошук, підбір, су шефа, старшого кондитера, навчання роботи в компанії,
- Створення нормативних документів,
- Створення меню кафе.
Результат:
- організував роботу кухні Смаїл Парк Запоріжжя та Маріуполі,
- підвищення рентабельності кафе (лояльні ціни на продукти, оптимізація робочих процесів та виходів кухарів, навчання кухарів, оновлення кондитерської вітрини),
- проектував кухню Смаїл Парк Маріуполь. організація роботи загалом від підбору устаткування, персоналу до кінцевого відпустки страви у зал.

Су-шеф

з 12.2016 по 08.2017 (8 місяців)
Детская планета, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Посадові обов'язки:
- організація роботи кухні,
- закупівля продуктів, моніторинг цін,
- робота на всіх процесах кухні
- навчання персоналу приготуванню страв холодний, гарячий цех, мангал.


Відрядження:
Дитяча Планета Харків навчання
Результат:
- Поліпшення якості приготування та подачі страв на всіх процесах.
- Поліпшення швидкості роботи кухарів.
- Зростання виручки кафе.

Старший кухар/шеф кухар

з 04.2013 по 12.2016 (3 роки 8 місяців)
Reikartz Hotel, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

- Забезпечення техніки безпеки на виробничій ділянці;
- приготування та відпустка готових страв до зали;
- Організація роботи кухні, управління персоналом, складання графіків;
- моніторинг цін, робота з постачальниками;
- робота з документацією підприємства;
- знання та виконання стандартів HAACP (стандарт безпеки харчових продуктів);
- вміння у найкоротші терміни визначати кваліфікованих співробітників, або людей, здатних стати професіоналами;
- досвід навчання та наставництва персоналу кухні;
- Висока працездатність та активність.
Відрядження:
 Reikartz Севастополь(кухар)
 Reikartz Раціотель Кривий Ріг (су-шеф).
 Vita Park Akvadar Умань (шеф кухар).
 Reikartz Kherson Optima (кухар)
Результат:
 Стартап ресторану. Разом із Бренд Шефом відкривали Reikartz Раціотель у Кривому Розі,
 Відкриття ресторану після ремонту оздоровчого комплексу Vita Park Akvadar.
 Підвищення рентабільності ресторанів.

Старший кухар

з 07.2012 по 04.2013 (9 місяців)
Ресторан Китайской кухни, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар, Старший кухар

з 05.2011 по 10.2011 (5 місяців)
Ресторан Юнга, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Помічник кухаря

з 09.2008 по 09.2010 (2 роки)
Кафе Старе Місто, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Класичний Приватний Університет

Менеджмент, управління., Запорожжя
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Закінчив курси по стандарту HAACP/

6 місяців

Проходив тренінги по старінню м"яса

2015

Знання і навички

Розробка меню Пунктуальність Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Комунікабельність Українська кухня Європейська кухня Готування піци Готування фаст-фуду Готування на мангалі Пакування готової продукції Складання технологічних карт Неконфліктність Італійська кухня Випікання Готування шаурми Знання кондитерки

Знання мов

Українська — вище середнього

Додаткова інформація

ОСВІТА
 Основна освіта: вища
спеціальність: менеджер - адміністратор
факультет: менеджмент організацій.
Класичний Приватний Університет,
01.09.2009 – 10.03.2013

Середнє спеціальне:
спеціальність: технолог (кухар 5 р-д, кондитер 3 р-д)
факультет: технологія харчової промисловості Запорізький Комерційний коледж,
01.09.2005 – 10.03.2009

ІНШЕ
Хобі: читання книг про розвиток особистості, спорт.
Одружений, є дитина. Авто та права кат. В.
Цікавить оплата праці від 2000 грн за зміну 12 годин.

Схожі кандидати

Шеф-повар
Київ

Бренд-шеф
Київ

Шеф-кухар
45000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
30000 грн, Київ

Шеф-повар
80000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: