Владислав
Шеф-кухар, 60 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3735079
Досвід роботи
Су шеф
з 04.2019 по нині
(5 років 1 місяць)
Equides club, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов"язки:
- Розміщення кухарів по процессам.
- Приготування блюд на процессах, в момент відсутності кухаря.
- Перевірка санітарного стану.
- Робота по стандарту HAACP.
- Контроль видачі готових страв.
- Контроль заготовок.
- Написання закупки та прийом товару.
- Ведення графіку кухні.
- Складання та подавання бюджету кухні.
- Пошук постачальників та вирішення всіх питань з ними.
- Ведення переобліку
- Підтримка чистоти на кухні.
- Навчання та коригування роботи кухарів на процессах
Досягнення:
- Набрав 50% кухні хороших поварів та добрих людей.
- Написав своє меню на день закоханих.
- Готував для відомих людей
- Проводив майстер класи та шоу подачі.
- Брав участь відкритті точок продажу в комплексі.
- Робив в.о. шеф кухаря.
- Заробив повагу персоналу ресторану та комплексу.
Шеф повар
з 12.2018 по 04.2019
(4 місяці)
Отель "Станиславский", Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Навчання персоналу кухні та залу
2. Робота з постачальниками
3. Управління персоналом кухні.
4. Ведення переобліків.
5. Участь у зміні ТТК
6. Вводив нові позиції на шведську лінію
7. Проводив збори персоналу усього готельного комплексу.
8. Спілкувався з гостями ресторану.
9. Шукав постачальників з вигідними умовами та пропозиціями та працював з ними.
10. Отримав гарний опит в керуванні кухнею.
11. Отримав гарний опит по роботі з шведською лінією до 200 чоловік.
Су-шеф
з 03.2018 по 11.2018
(8 місяців)
Equides club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов"язки:
- Розміщення кухарів по процессам.
- Перевірка санітарного стану.
- Контроль видачі готових страв.
- Написання закупки та прийом товару на весь комплекс( декілька кухонь та точок продажу).
Досягнення:
- Мав гарний опит в роботі з гарними Шефами.
- Готував для відомих людей
- Проводив майстер класси та шоу подачі.
- Брав участь у відкритті точок продажду в комплексі.
- Кормив по меню відомих спортсменів, підготавлював до професійних змагань.
- Зрозумів що таке робота в преміум сигменті.
- Навчився працювати з новим дорогим обладнанням( Pacojet , Termomix.
Бренд-шеф
з 08.2017 по 03.2018
(7 місяців)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Запорожье (Послуги для населення та бізнесу)
Посадові обов'язки:
- організація роботи кухні (пошук, підбір персоналу кухні, складання графіку виходів працівників кухні, навчання, підтримання морального духу, розбудова організації кухні)
- закупівля продуктів, моніторинг цін,
- закупівля обладнання, необхідного інвентарю,
- робота з постачальниками, моніторинг цін, робота з прийнятними цінами для нас,
- навчання персоналу стандартам кухні компанії.
- навчання персоналу кухні.
Відрядження (відкриття Смаїл Парк Маріуполь:
- Смаїл Парк Маріуполь, участь у проектуванні кухні,
- планування кухні, замовлення, розстановка столів та обладнання,
- планування та замовлення білого посуду для подачі страв,
- пошук та укладання договорів з постачальниками на вигідних для нас умовах,
- пошук, підбір персоналу, стажування,
- пошук, підбір, су шефа, старшого кондитера, навчання роботи в компанії,
- Створення нормативних документів,
- Створення меню кафе.
Результат:
- організував роботу кухні Смаїл Парк Запоріжжя та Маріуполі,
- підвищення рентабельності кафе (лояльні ціни на продукти, оптимізація робочих процесів та виходів кухарів, навчання кухарів, оновлення кондитерської вітрини),
- проектував кухню Смаїл Парк Маріуполь. організація роботи загалом від підбору устаткування, персоналу до кінцевого відпустки страви у зал.
Су-шеф
з 12.2016 по 08.2017
(8 місяців)
Детская планета, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
Посадові обов'язки:
- організація роботи кухні,
- закупівля продуктів, моніторинг цін,
- робота на всіх процесах кухні
- навчання персоналу приготуванню страв холодний, гарячий цех, мангал.
Відрядження:
Дитяча Планета Харків навчання
Результат:
- Поліпшення якості приготування та подачі страв на всіх процесах.
- Поліпшення швидкості роботи кухарів.
- Зростання виручки кафе.
Старший кухар/шеф кухар
з 04.2013 по 12.2016
(3 роки 8 місяців)
Reikartz Hotel, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
- Забезпечення техніки безпеки на виробничій ділянці;
- приготування та відпустка готових страв до зали;
- Організація роботи кухні, управління персоналом, складання графіків;
- моніторинг цін, робота з постачальниками;
- робота з документацією підприємства;
- знання та виконання стандартів HAACP (стандарт безпеки харчових продуктів);
- вміння у найкоротші терміни визначати кваліфікованих співробітників, або людей, здатних стати професіоналами;
- досвід навчання та наставництва персоналу кухні;
- Висока працездатність та активність.
Відрядження:
Reikartz Севастополь(кухар)
Reikartz Раціотель Кривий Ріг (су-шеф).
Vita Park Akvadar Умань (шеф кухар).
Reikartz Kherson Optima (кухар)
Результат:
Стартап ресторану. Разом із Бренд Шефом відкривали Reikartz Раціотель у Кривому Розі,
Відкриття ресторану після ремонту оздоровчого комплексу Vita Park Akvadar.
Підвищення рентабільності ресторанів.
Старший кухар
з 07.2012 по 04.2013
(9 місяців)
Ресторан Китайской кухни, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар, Старший кухар
з 05.2011 по 10.2011
(5 місяців)
Ресторан Юнга, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)
Помічник кухаря
з 09.2008 по 09.2010
(2 роки)
Кафе Старе Місто, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Класичний Приватний Університет
Менеджмент, управління., Запорожжя
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Закінчив курси по стандарту HAACP/
6 місяців
Проходив тренінги по старінню м"яса
2015
Знання і навички
Знання мов
Українська — вище середнього
Додаткова інформація
ОСВІТА
Основна освіта: вища
спеціальність: менеджер - адміністратор
факультет: менеджмент організацій.
Класичний Приватний Університет,
01.09.2009 – 10.03.2013
Середнє спеціальне:
спеціальність: технолог (кухар 5 р-д, кондитер 3 р-д)
факультет: технологія харчової промисловості Запорізький Комерційний коледж,
01.09.2005 – 10.03.2009
ІНШЕ
Хобі: читання книг про розвиток особистості, спорт.
Одружений, є дитина. Авто та права кат. В.
Цікавить оплата праці від 2000 грн за зміну 12 годин.
Схожі кандидати
Шеф-повар
Київ
Бренд-шеф
Київ
Шеф-кухар
45000 грн, Київ
Шеф-повар
Київ
Шеф-кухар
30000 грн, Київ
Шеф-повар
80000 грн, Київ