Сергій

Керуючий рестораном, баром (консалтинг, аудит, стартап)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий підрозділами барів

з 03.2023 по 05.2024 (1 рік 2 місяці)
ресторан-кондитерська КРЕНДЕЛЬ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття трьох локацій з нуля;
- Комплекування обладнанням та інвентарем;
- Створення барної та коктейльної карт;
- Написання технологічних карт;
- Робота з постачальниками;
- Проведення інвентарізацій;
- Підбір співробітників;
- Навчання співробітників;
- Мотивація співробітників;
- Аудит роботи бару;
- Забеспечення стабільної роботи барів;

Керуючий підроздолом бара

з 04.2021 по нині (3 роки 5 місяців)
BeerЖА, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Оптимізація робочих процесів
- Бюджетування та оптимізація витрат;
- Ведення фінансової звітності ( P&L, баланс, товарні залишки)
- Проведення інвентарізацій;
- Створення барної та коктейльної карт;
- Написання технологічних карт;
- Підписання договорів з постачальниками;
- Робота з постачальниками;
- Розробка программ навчання та адаптації нових співробітників
- Організація регулярних тренінгів для підвищення кваліфікації співробітників;
- Мотивація співробітників
- Аудит роботи бару
- Розробка та впровадження рекламних кампаній та акційних пропозицій;

Керуючий

з 09.2018 по 07.2022 (3 роки 10 місяців)
Brand-Pab Andersen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття двох локацій з нуля;
- Комплекування обладнанням та інвентарем;
- Оптимізація робочих процесів
- Бюджетування та оптимізація витрат;
- Ведення фінансової звітності ( P&L, баланс, товарні залишки)
- Проведення інвентарізацій;
- Створення барної та коктейльної карт;
- Написання технологічних карт;
- Підписання договорів з постачальниками;
- Робота з постачальниками;
- Розробка программ навчання та адаптації нових співробітників
- Організація регулярних тренінгів для підвищення кваліфікації співробітників;
- Мотивація співробітників
- Аудит роботи бару
- Розробка та впровадження рекламних кампаній та акційних пропозицій;
- Контроль та планування фінансових показників ресторанів;
- Підбір персоналу;
- Забеспечення стабільної роботи закладів;

Бармен

з 01.2017 по 12.2018 (1 рік 11 місяців)
This is пивбар, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Прямі обов'язки бармена;
- Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв, згідно технологічних карт;
- Зведення переобліку;
- Робота з постачальниками;
- Навчання нових співробітників

Знання і навички

  • R-Keeper
  • Iiko

Рекомендації

  • Воропінов Василь Миколайович

    Воропінов Василь Миколайович

    Директор, ТОВ Фуд енд Муд

    Контактні дані приховані
  • Бурлій Дмитро Володимирович

    Бурлій Дмитро Володимирович

    Директор, Бренд Паб Андерсен

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Шукаю перспективну роботу, на якій я зможу принести максимальну користь для власників.
Маю майже 20 років досвіду роботи в цій сфері.
Розумію роботу різних підрозділів.
Маю багато перспективних ідей, які хочу втілити в життя
Є багато досягнень на попередніх місцях роботи: збільшення кількості гостей, збільшення виручки, чистого прибутку, зменшення операційних витрат і тому подібних

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: