Резюме від 27 серпня 2017 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3763325

Керівник, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Іршава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 02.2016 по 11.2016 (9 місяців)
ТМ "Індіго", Иршава (роздрібна торгівля одягу)

- комунікабельне спілкування з людьми,консультації покупців;
- обізнаність в товарі,тенденціях сезону;
- проведення інвентаризацій;
- дослідження споживчих переваг;
- аналіз перспективного товару на ринку чоловічого, жіночого та дитячого одягу;

Освіта

УжНУ

Економічний, Ужгород
Незакінчена вища, з 2013 по 2018 (4 роки 9 місяців)

Педантичність, уміння аналізувати фактори, переконувати у своїй правоті при допомозі цифр і розрахунків, уміння працювати з нормативною і правовою документацією, відрізняти головне від другорядного.. Економісти звичайно-не топ-менеджери, але без них ефективне управління було б неможливим, виконують усі розрахунки з оптимізації діяльності компанії, а також освіта економіста дозволяє складати економічні прогнози, оцінювати темпи зростання галузей.

Додаткова інформація

Відповідальна, комунікабельна, чесна,сумлінно ставлюсь до виконання своїх обов’язків, ініціативна, легко і швидко застосовую здобуті знання на практиці, володію організаторськими здібностями а також маю вміння переконувати.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати