Резюме від 22 квітня 2023

Максим

Менеджер проєкту, керівник виробництва, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробництва

з 08.2022 по 04.2023 (8 місяців)
Dansk Dome, Коцюбинске (Будівельна промисловість, деревообробка)

Дане виробництво займається виготовленням корпусних меблів, виробів з натурального дерева та розвитку направлення з будівництва каркасних будинків. На момент приходу мене на цю посаду, виробництво перебувало в занедбаному стані. Мені вдалося навести порядки, знайти приміщення для роздягальні працівників, зробити склад для інструментів і комплектуючих та назначив відповідального. Обладнав місце для складу готової продукції та складу тривалого зберігання. Також, вдалося оптимізувати відходи шляхом виготовлення пресу для брикетів, за допомогою яких, ми дуже вдало грілися взимку.
В момент цих всіх перетворень, я виконував свої функції по забезпеченню безперебійного виробництва :написання планів, прорахунок вартості замовлення для клієнта, видача співробітникам ТЗ, створення заявок на закупівлю матеріалів , контроль графіка працівників, виїзд на заміри, спілкування з клієнтами, контроль якості виготовлених товарів та контроль якості монтажу на об'єкті.
Робота в PRO100 та віярPRO.

Начальник виробництва

з 08.2021 по 02.2022 (6 місяців)
ТОВ "Перша рекламна кампанія", Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Забезпечення безперебійної роботи виробництва. Робота в 1С. Опрацювання заказу на виробництво від відділу продажів. Створення заявок на закупку матеріалів. Поставка задач конструкторам виробництва. Написання планів виробництва та контроль їх виконання. Поставка ТЗ робітникам виробництва (зварювальникам, макетчикам, операторам ЧПУ) та контроль якості і строків виконання. Поставка задач монтажним бригадам (зробити замір, встановити вивіску). Контроль упакування та відправлення товару.

Менеджер

з 09.2019 по 07.2021 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "Мастерская Инноваций", Київ (Машинобудування)

В данной компании занимал различные должности, таким образом смог продемонстрировать свои универсальные качества, такие как:

продажи, закупки товаров, поиск новых поставщиков, конструирование, руководитель проектов по переоборудованию автомобилей .

Менеджер (администратор)

з 11.2018 по 05.2019 (6 місяців)
Brunch Catering Service, Київ (Пищевая промышленность)

Организация работы склада. Поиск новых поставщиков продовольственной группы товаров, контроль наличия. Контроль работы оборудования.

Руководитель производства

з 09.2017 по 10.2018 (1 рік 1 місяць)
Tuning Town, Ірпінь (Производство и переоборудование)

Изначально, я пришел работать на должность менеджера по продажам(по работе с клиентами). Занимался поиском подрядчиков , поиском материалов необходимых для производства. Позже, стал руководителем производства кемперов для отдыха. Я, полностью, с нуля, сконструировал новую модель кемпера в AutoCAD и после чего произвел.
Так как этот продукт несколько опережает свое время в нашей стране, в связи с этим мне пришлось сменить работу

Менеджер по продажам

з 04.2017 по 07.2017 (3 місяці)
Меридиан карго, Киев (Оптимизация импорта, аутсорсинг внешнеэкономической деятельности)

Продажа, при встрече или по телефону, услуг по оптимизации импорта (таможенная очистка, логистика). Формирование базы потенциальных клиентов, холодные звонки, холодные встречи, работа в CRM-системе.

Заместитель руководителя

з 12.2016 по 02.2017 (2 місяці)
ORM Motors, Киев (Тюннинг и обслуживание автомобилей)

Прием автомобиля на обслуживание. Закупка запчастей, необходимых материалов для работы, инструментов. Распределение работ среди сотрудников стации Оформление заказ-нарядов, счетов в excel. Контроль качества и сроков сдачи автомобилей.

Сотрудник опытного производства

з 04.2015 по 06.2016 (1 рік 2 місяці)
ООО "Квадро Интернешнл" (Шерп), Киев (Машиностроение)

Изначально, работал с композитными материалами, различными клеями, герметиками, пластиками, также, занимался столярными работами. Спустя какое-то время, меня перевели в экспериментальный цех, после чего начал работать не только с композитными материалами, но и металлами, и многими другими материалами. Также, занимался оклейкой оракалом, малярными работами, термо-вакумной формовкой ( с изготовлением пресс форм).

Техник по переоборудованию автомобилей

з 09.2013 по 02.2015 (1 рік 5 місяців)
Аверс центр тюннинг, Киев (Переоборудование автомобилей, изготовление офисов на колесах)

Изготовление салонов автомобиля премиум класса.
Макетные работы.Изготовление деталей салона с фанеры, стеклопластика под перетяжку. Формовка деталей из стеклопластика. Подгонка и установка стекло-пластиковых деталей. Изготовление не сложных матриц.
В редких случаях занимался разборкой автомобиля и поклейкой вибро-шумо изоляцией.

Макетчик

з 05.2012 по 08.2013 (1 рік 3 місяці)
Бобров инжиниринг, Киев (Бронирование, переоборудование автомобилей.)

Конструирование и изготовление макетов имитирующие бронированную сталь с фанеры, после чего макеты с фанеры переносил на бронированную сталь и вырезал угловой шлиф -машинкой. Также, изготовление металлических рам (с профильной трубы), работы со сварочным аппаратом типа mig/mag.

Освіта

Университет "Украина"

Инженерно-технический. Автомобили и автомобильное хозяйство., Киев
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Высшее профессиональное училище им. Драгоманова

Слесарь по ремонту автомобилей, Киев
Середня спеціальна, з 2008 по 2009 (9 місяців)

Слесарь по ремонту автомобилей 4 разряда

Додаткова освіта та сертифікати

Водительское удостоверение A,В,С,ВЕ, категории

с 2009г

Знання і навички

MS Excel MS Word AutoCAD CorelDRAW

Рекомендації

Гринюк Ксения

Гринюк Ксения

Секретарь руководителя, ООО "Квадро Интернешнл"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Привіт, мене звати Максим. Трохи розповім про себе: так склалося, що я встиг багато де попрацювати, переважно це виробництво. Взагалі, я дуже універсальна людина. Швидко адаптуюсь та швидко навчаюсь чомусь новому. Подобається займатися чимось корисним та задовольняти потреби клієнтів. Маю креативне мислення та трішки перфекціоніст. З задоволенням вирішую складні питання та прагну розвиватись.
Моє хоббі - кємпінг та відпочинок на свіжому повітрі.
Дякую за увагу, вдалого пошуку:)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: